Targ AVP 2014 -Editia de toamna

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

mirceamrc28
Puncte: 0

Re: Targ AVP 2014 -Editia de toamna

Mesaj de mirceamrc28 »

pana la urma,ce firme sunt prezente la targ sa stiu sa nu mai fac drumul degeaba din Pitesti?

Mariann

Mesaj de Mariann »

Nu are rost sa vi pana aici stai acasa ca nu ai ce vedea sarac rau targu asta sub orice critica

stefanmuraru
pescar de competitie

Re: Re:

Mesaj de stefanmuraru »

Vladut Mateianu scrie:
stasgutu scrie:Nu sint reduceri mari, nu ca in ceilalti ani oricum. Si cei care sint prezenti sint si nepregatiti dpdv al nadei si cantitatilor. La Snz era doar 1kg de Corbu Premium tari :) pai asa se prezinta la un targ? Personal sint foarte dezamagit.
Asa este, a fost o scapare , am remediat problema. Oricum, multumesc ptr sesizare, este foarte corecta..... dar rezolvam toate "scaparile" din mers.... :D
Vladut, eu nu inteleg de ce mergeti tot timpul la targ.

Idee, ca stiu ca tu le pui in practica: Inchiriaza un spatiu, invita firmele/magazinele sa isi expuna marfa (poate se impune sa le ceri sa faca oferte) fara nici un ban si apoi mediatizeaza putin (pe forum aici, pe alte site-uri, prin sms - ca era cineva care oferea acest serviciu aici pe forum). Intrare 5 lei si sigur nu vei iesi in pierdere.

Mirce@

Mesaj de Mirce@ »

Foarte sarac, a fost o pierdere totala de timp.

ecu

Mesaj de ecu »

eu am renutat sa mai vin la targurile de pescuit, cum zice si americanu :daq ma pacalesti o data sa-ti fie rusine daq ma pacalesti si a doua oara sa-mi fie rusine. pai ce draq astia cred despre noi ca suntem prosti sau c, la targ gasesti numai gunoaie expirate bune de pus la tomberon si de mult ori marfa care este mai ieftina la magazin daq astepti sa se termine targul. asa ca trebuia sa va faceti poza cu mine daq vroiati sa ma mai vedeti p acolo

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”