Pai cum crezi ca se ajunge la 15K nr. de membri? Ui' cu chestii d-asteamihai turiac scrie:Mai copii, de ce va faceti cont doar ca sa scrieti "4 carp" ?

Tumna' d-aia spuneam ca e un sondaj irelevantDan M scrie:Nu e nimeni obligat sa voteze.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pai cum crezi ca se ajunge la 15K nr. de membri? Ui' cu chestii d-asteamihai turiac scrie:Mai copii, de ce va faceti cont doar ca sa scrieti "4 carp" ?
Tumna' d-aia spuneam ca e un sondaj irelevantDan M scrie:Nu e nimeni obligat sa voteze.
Dan M scrie:Nu e nimeni obligat sa voteze.
inteligenta concluzie..Albert scrie:Tumna' d-aia spuneam ca e un sondaj irelevant
Normal, e din aceiasi categorie cu remarcile taleDan M scrie:Dan M scrie:Nu e nimeni obligat sa voteze.inteligenta concluzie..Albert scrie:Tumna' d-aia spuneam ca e un sondaj irelevant
Majoritatea din cei 10 000 membri (cu un singur i) are ca target bazarul.. si cred ca poti sa aproximezi/vezi singur cam cati au votat.Albert scrie:Normal, e din aceiasi categorie cu remarcile taleDan M scrie:Dan M scrie:Nu e nimeni obligat sa voteze.inteligenta concluzie..Albert scrie:Tumna' d-aia spuneam ca e un sondaj irelevant![]()
As fi putut sa te intreb cati membrii au votat din cei 10k si de ce crezi ca sunt asa putine voturi dar n-are rost o asemenea discutie.
Spor la interpretat rezultatele.
Eu am înțeles de mai sus, să votez ,, ce nadă folosesc'',punct.Dan M scrie:Vreau sa facem un sondaj sa vedem care sunt cele mai folosite nade de pescuit.
Se pot vota 3 variante.
Va multumim!
Nu mai auzi bine?mihai turiac scrie:Bine domnule draga, si care sunt celelalte 2 alegeri ?
TAXI scrie:4 Carp/George Alexandru+Iulian Petre.