Nea Victor,oanavictor scrie:dudi baits,bogdan dragan ,energy
Matale esti mai asezat si stii mai multe...care-i bre nada aia de scoate campioni nationali?
Intreb si eu ca prostu', poate nu-i secret national.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nea Victor,oanavictor scrie:dudi baits,bogdan dragan ,energy
BD! la multe si la mare!bogdan5 scrie:Nea Victor,oanavictor scrie:dudi baits,bogdan dragan ,energy
Matale esti mai asezat si stii mai multe...care-i bre nada aia de scoate campioni nationali?
Intreb si eu ca prostu', poate nu-i secret national.
Daca cumpar si io d'aia nu ma ajuta si pă mine să ies campeon??ionut72 scrie:Dar nu nada ii scoate campioni natoinali, doar ii ajuta!
Ba da, fara discutie. Nu tre' decat sa cumperi (cat mai multa) si gata, ai "campeonatu" la degetul mic!bogdan5 scrie:Daca cumpar si io d'aia nu ma ajuta si pă mine să ies campeon??ionut72 scrie:Dar nu nada ii scoate campioni natoinali, doar ii ajuta!
Lasă bre vrăjala asta...ionut72 scrie:Ba da, fara discutie. Nu tre' decat sa cumperi (cat mai multa) si gata, ai "campeonatu" la degetul mic!bogdan5 scrie: Daca cumpar si io d'aia nu ma ajuta si pă mine să ies campeon??
Am facut cont pentru Marele Bazar,iar votul asa a fost sa fie la cateva zile dupa ce mi-am activat contul . Este nada cu care pescuiesc si am avut rezultate...mihai turiac scrie:Mai copii, de ce va faceti cont doar ca sa scrieti "4 carp" ?