Un nebun la curtea regelui State-de Romania

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Un nebun la curtea regelui State-de Romania

Mesaj de Vladut Mateianu »

Iata postari a lui Pacalici-Cotelici demne de sectiunea lool !!!!!!!! :D

''Un spargator de seifuri vine in vizita la puscarie, la un sofer de taxi condamnat.
Sofer care se presupune ca l-ar fi ajutat la ultima spargere .

- Cum dracu de tu esti aici si eu sunt afara?Toti stiu ca eu sunt vinovat.
- Parca tu nu stii?
- Ce sa stiu ma?
- Pai nu stii..nu conteaza cine fura, conteaza cine judeca!
- Si cine te-a judecat ba?
- APCR! ''

No coment ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

iugaflorentin

Re: Un nebun la curtea regelui State-de Romania

Mesaj de iugaflorentin »

Stim si noi Vladut ca omul este nebun, dar este alaturi de noi si ne slujeste cu credinta. Daca nu va astamparati cu clonele sa sti ca le dau si eu drumul libere pe siteul meu, deja l-am creat pe Andrei Valoare si urmeaza si altii ! Si va rog sa nu va mai luati de membrii CZ, sunt baieti finuti si atenti. Cu Valoare nu a fost ideea mea, a ost a lui Mitranescu si acum am ramas si eu uimit de cat de prosti sunt cativa useri de-ai mei si cum cred tot ce se scrie. :oops:
Sper ca m-am facut inteles.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

iugaflorentin scrie:Stim si noi Vladut ca omul este nebun, dar este alaturi de noi si ne slujeste cu credinta. Daca nu va astamparati cu clonele sa sti ca le dau si eu drumul libere pe siteul meu, deja l-am creat pe Andrei Valoare si urmeaza si altii ! Si va rog sa nu va mai luati de membrii CZ, sunt baieti finuti si atenti. Cu Valoare nu a fost ideea mea, a ost a lui Mitranescu si acum am ramas si eu uimit de cat de prosti sunt cativa useri de-ai mei si cum cred tot ce se scrie. :oops:
Sper ca m-am facut inteles.
Ce sa intelegem?... Daca analizam afirmatiile tale, concluzia este ca baietii din CZ sunt nebuni si prosti> BNu cred ca toti se incadreaza in standardul asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

iugaflorentin

Mesaj de iugaflorentin »

Nu am zis ca sunt nebuni. Nu am dorit sa am oameni destepti prin preajma, exista riscul sa fiu pus in situatii penibile si sa nu mai pot face ce imi doresc. Acum, dupa ce i-am dat afara pe cei care nu ma respectau, situatia este mult mai calma.Chiar am incercat sa intretin buna dispozitie pe siteul meu, motivandu-l pe Mitranescu(presedintele clubului meu) sa se logheze cu numele Andrei Valoare si sa faca misto de Andrei Vladeanu......Lucru care ma distreaza teribil, chiar daca mai sunt useri care comenteaza ca nu este frumos. Dar am inceput si eu ca Vladut, ii banez de nu se vad, ca doar de aceea sunt lider !

mitranescu dan

Mesaj de mitranescu dan »

Florentin, sa nu denaturam lucrurile ! :idea: Ideea a fost a mea, eu am fost cel care l-a creat pe Valoare, nu este frumos sa imi faci TU publica identitatea ! :evil: Stiu si eu multe despre tine, dar nu vreau sa dezvolt. Atentie totusi, ca daca afla Oliviu ce i se pregateste s-ar putea sa fie bine pentru nimeni.... :mrgreen: Deci, putin calm te rog si nu ii lasa pe cei de afara sa ne dezbine ! Si asa nu stiu daca este bine ce facem, nu imi doresc sa ramanem pe afara ! :roll: :(

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Ptr. o mai buna autentificare v-as ruga ,daca se poate, sa postati la semnatura CNP-ul dvs. !!! :lol: :lol: :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mama ce tare e Mitranescu ! Va dati seama ce macinat este de fantoma lui Vladeanu daca a reusit sa-si fac un nick name cu numele lui si sa faca valuri pe infopescar, valuri cu scopul de a atrage poporul impotriva lui Andrei.......
Vezi Dane ce se intampla daca stai prea mult langa Cotelici ? :oops: Poate mai creezi un nick cu care sa le spui tuturor cat de slabi pescari sunt fostii tai colegi din nationala si cat de bun si mare pescar esti tu ! Hai, cu curaj, ca in spatele unui nick nu te stie nimeni, ce dracu ! Felicitari si lui Florentin ptr. ca in sfarsit accepta si el circul pe siteul lui ! Sper ca acum sa vada toata lumea ce mironosit e si ce mangleala ieftina avea in el cand declara ca pe siteul lui nu accepta clone si caterinca.....dar asta doar daca este indreptata impotriva lui..... :D :( :oops:
CS SENZOR

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

mai bine va intalniti pe camp,fiecare cu gasca lui,va bateti mar si poate terminati o data cu toata "puscaria" asta pe care o aveti in cap si unii si ceilalti,ca vad ca imbatranesc si tot de prostiile voastre ne lovim,astia care doar citim de curiozitate,cred ca unii dintre noi astia neutrii care privim spectacolul vostru de prost gust,am ajuns sa ne fie scarba de toata tarasenia asta si sa mai intram pe acest forum...Rusine sa va fie domnisoarelor!!!dar nu cred ca stiti ce e aia...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Nu stiu de ce iti raspund, dar...in fine !
Nu te obliga nimeni sa citesti anumite sectiuni ale forumului unde se "discuta" despre CN si viitoarea organizare.....Mi-aduci aminte de soacra-mea care nu suporta tiganii si tot ce fac ei in serialul " State de Romania", dar il urmareste constant ptr a comenta.....

PS Nu te-am vazut interesat nici de alte topicuri, unde se discuta treburi tehnice... :oops: De ce oare ? :oops:
CS SENZOR

iugaflorentin

Mesaj de iugaflorentin »

@mitranescu

Nu te supara Dane, dar o sa ajungem rau daca nu ascultati de mine. Uite, astazi nu a venit decat Cotelici la sedinta de constituire, restul au batut in retragere. Se pare ca au mirosit ca nu prea stau bine lucrurile si ca ne certam intre noi ! :twisted: Bine ca a postat Cornel ca nu s-a putut tine sedinta din cauza ca nu se poate circula prin tara de zapada, ca asa iesim cu fruntea sus. Daca nu se prinbde cineva ca de fapt , noi fiind toti din Bucuresti , nu conta cum sunt drumurile.... Asa ca te rog fi mai ponderat cu afirmatile si las-o naibi si de clona a lui AV ca nu te mai las pe forum ! :evil: Ai vazut la topicul unde ii chemam pe membrii la petrecere ca l-am inchis pentru ca m-am inervat ? Crezi ca nu meritau asta ?
Ne auzim la telefon sa-ti comunic data cand se va tine sedinta si noua locatie. Dar chiar nu stiu de ce o mai tinem , ca la cat am vorbit la telefon toate sunt clare.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”