...si fiecare are "copiii'' luiDigital scrie:livulik scrie:...Eeeeeeeeeeee...............zici ca sunt frati gemeni![]()
![]()

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
...si fiecare are "copiii'' luiDigital scrie:livulik scrie:...Eeeeeeeeeeee...............zici ca sunt frati gemeni![]()
![]()
Aici iti dau dreptate nene Viorel,dar si matale mie -mai ales daca te uiti in tara si peste - vezi numai romani fericiti,toti prospera,toti cu fruntea sus ...fara griji.....ca de tatuca ne conduce de ceva ani si numai el stie ce e bine pentru noi .....iar fara el ce ne-am face zau asaviorel dulamita scrie:...si fiecare are "copiii'' luiDigital scrie:livulik scrie:...Eeeeeeeeeeee...............zici ca sunt frati gemeni![]()
![]()
![]()
...dar vorba lui Vladut, votarea lui Ponta(ginerele unui din cei trei "S", ce au "ajutat"
economia sa...dispara) sau Crinut este, ca si cum ti-ai ura sa ai noroc la peste
![]()
![]()
...
...ne vom rataci peste citeva luni, cind vom fi pusi sa alegem intre doi candidatiDigital scrie:...iar fara el ce ne-am face zau asa![]()
![]()
ne-am rataci
![]()
![]()
Nene Viorel, viespile alea satule de care vorbesti sunt cele care spune-au " sa le luam si zaharul din ceai" sau "ciocu mic ca acum noi suntem la guvernare" si pentru cei in varsta parca ziceau " mai trrebuie sa iasa din sistem - sunt prea multi".......... din cate am vazut s-au tinut de cuvantviorel dulamita scrie:...ve-ti elimina un "roi de viespii" cit de cit satule si ve-ti alege "altul"...infometat...asta vreti...eu sper sa apuc pensia
![]()
...dar voi
...aaaaa, ve-ti avea una...privata
![]()
![]()
...