VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

viorel dulamita
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de viorel dulamita »

Digital scrie:
livulik scrie:...Eeeeeeeeeeee...............zici ca sunt frati gemeni :lol: :lol: :lol:
...si fiecare are "copiii'' lui :mrgreen: :lol: ...dar vorba lui Vladut, votarea lui Ponta(ginerele unui din cei trei "S", ce au "ajutat" :mrgreen: economia sa...dispara) sau Crinut este, ca si cum ti-ai ura sa ai noroc la peste :lol: :lol: :lol: ...

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

viorel dulamita scrie:
Digital scrie:
livulik scrie:...Eeeeeeeeeeee...............zici ca sunt frati gemeni :lol: :lol: :lol:
...si fiecare are "copiii'' lui :mrgreen: :lol: ...dar vorba lui Vladut, votarea lui Ponta(ginerele unui din cei trei "S", ce au "ajutat" :mrgreen: economia sa...dispara) sau Crinut este, ca si cum ti-ai ura sa ai noroc la peste :lol: :lol: :lol: ...
Aici iti dau dreptate nene Viorel,dar si matale mie -mai ales daca te uiti in tara si peste - vezi numai romani fericiti,toti prospera,toti cu fruntea sus ...fara griji.....ca de tatuca ne conduce de ceva ani si numai el stie ce e bine pentru noi .....iar fara el ce ne-am face zau asa :lol: :lol: :lol: ne-am rataci :lol: :lol: :lol:
Stima.
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

maldea

Mesaj de maldea »

Eu nu ma duc . Nu vreau sa contribui cumva la validarea referendumului....

Si ca sa fiu foarte obiectiv.... mie nu mi-a fost rau cu Basescu presedinte.
Situatia mea s-a inrautatit in 2 luni de cand e USL la guvernare cat nu s-a inrautatit situatia intregii familii (cu pensii cu tot) pe tot parcursul crizei....
Ma doare capul.... rata la banca deja ma pune la pamant
comenzi echipamente pescuit (nada , etc etc) din uk .... nici vorba. Acum cateva luni luam de la cineva de 5 lei/lira .... Vise erotice acum la 6 lei / lira...
inca n-au venit, frati pescari, noile importuri la produsele/echipamentele de pescuit . Sa vedem cat de mult o sa ne doara un 10 - 20% in plus la tot...
... si as mai putea pune cateva puncte, nu ca nu ar fi suficiente cele de sus.

Cat despre Basescu... nu pot sa spun ca-l simpatizez sau sunt de acord cu tot ceea ce a facut. Insa, din punctul meu de vedere, este 10 clase peste toata pleava actuala.

Punct

viorel dulamita
pescar de competitie

Digital scrie:...iar fara el ce ne-am face zau asa :lol: :lol: :lol: ne-am rataci :lol: :lol: :lol:
...ne vom rataci peste citeva luni, cind vom fi pusi sa alegem intre doi candidati :mrgreen: , dar ...in nici un caz nu-l voi vota pe Crinutz :wink: ...si nici tu :D ...
Stima !

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

Mie mi se pare anormal sa indemni oamenii sa nu vina la vot, fiindca daca vin, pierzi. Cred ca asta spune tot in cazul lui Basescu. In ce-i priveste pe ceilalti doi, numai conjunctura le da o sansa, pentru ca altfel sunt la fel de hahalere.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Aici nu-i vorba de Crin si de Ponta. De ei putem scapa in toamna si sa-l punem pa Dan Diaconescu presedinte si pa Gigi priministru. Ideea de acum e sa scapam de Basescu si trupa ca in toamna sa eliminam mai putini din ecuatie :).
Oricum eu nu vreau sa-i platesc pensie si el sa o arda-n mafiotarii :x .
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nici eu nu merg la vot. Nu ca mi-ar fi drag Base(mi-a fost, recunosc, dar mi-a trecut!!) :D dar cu fatalaii aia doi la conducere se alege praful, au buzunarele goale de cat timp stau pe bara, le este foame rau ! :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

1) Cat timp a fost presedinte Iliescu am fost impotriva lui.Totusi acesta a avut minimul de bun simt si s-a retras din politica!
2) In timpul lui Nastase am fost impotriva lui ! Desi nu are bunul simt sa se retraga e terminat si retras din functiile publice de propriul partid!
3) Am fost impotriva masurilor luate de Constantinescu !Acesta a avut bunul simt sa se retraga din politica si viata publica!

Majoritatea politicienilor care au ocupat pozitii de prim rang, au activat in aceste functii anumite perioade ! In locul lor au fost promovati tineri cu studii,mai eleganti in comportament si discurs,mai bine pregatiti !Schimbul de generatii a fost efectuat !Desi acesti tineri inca nu au demonstrat mai nimic mai au credit ....o perioada ! :D

CAZ SPECIAL : base'!
1)Din 92' este mereu la putere ! De fapt este la putere dinainte de 89'! :oops:
2)A fost mai mereu Ministrul transporturilor/Primar general/Presedinte(l-am votat in primele alegeri atat la primarie cat si la presedintie!)
3)Singurele "realizari" in 20 de ani indiferent de pozitie sunt - cele mai oneroase contracte,majoritatea secretizate si ciordeli !
4)A indepartat "la modul jegos" toate persoanele inteligente/cu pregatire/performante si le-a schimbat cu slugi analfabete care accepta "cultul conducatorului suprem"! Si-a tradat toate persoanele care l-au sustinut !
5) Sub masca schimbului de generatii a promovat - "fiica cea inteligenta"/curve/chelneri/paria ! :oops: Schimbul de generatii nu-l atinge si pe el !
6) Cu orice mijloace (neonorabile/jegoase) se leaga cu lanturi de post !Are si de ce ! Il asteapta multe dosare,pierde casa din Mihaileanu,vila de protocol si nici EBA nu se va simti prea bine !
7) Singura lui calitate este ca este maestru in abureli destinate celor mai neinformati!

Sper ca acestia sa fie putini !!!!! :D

viorel dulamita
pescar de competitie

...ve-ti elimina un "roi de viespii" cit de cit satule si ve-ti alege "altul"...infometat...asta vreti :roll: ...eu sper sa apuc pensia :wink: :D ...dar voi :roll: ...aaaaa, ve-ti avea una...privata :lol: :lol: :lol: ...

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

viorel dulamita scrie:...ve-ti elimina un "roi de viespii" cit de cit satule si ve-ti alege "altul"...infometat...asta vreti :roll: ...eu sper sa apuc pensia :wink: :D ...dar voi :roll: ...aaaaa, ve-ti avea una...privata :lol: :lol: :lol: ...
Nene Viorel, viespile alea satule de care vorbesti sunt cele care spune-au " sa le luam si zaharul din ceai" sau "ciocu mic ca acum noi suntem la guvernare" si pentru cei in varsta parca ziceau " mai trrebuie sa iasa din sistem - sunt prea multi".......... din cate am vazut s-au tinut de cuvant :oops: :oops: :oops:
Stima
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”