Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Mai halucinant si comic decat Base' vorbind in engleza cu aceeasi delegatie FMI nu exista nimic in intregul Univers.doru_croc scrie:..... Crin Antonescu este președinte interimar al României, interimatul său se tot prelungește și, uite-așa, omul a ajuns să se întîlnească ca șef al statului român cu delegația FMI. Am văzut la televizor imagini de la această întîlnire. halucinant! si comic
Bine, da` asta nu scuza impunerea jocului de-a v-ati ascunselea la Cotroceni.cea mai buna scrie:Mai halucinant si comic decat Base' vorbind in engleza cu aceeasi delegatie FMI nu exista nimic in intregul Univers.doru_croc scrie:..... Crin Antonescu este președinte interimar al României, interimatul său se tot prelungește și, uite-așa, omul a ajuns să se întîlnească ca șef al statului român cu delegația FMI. Am văzut la televizor imagini de la această întîlnire. halucinant! si comic
Cauta pe net si vei rade pana la Craciun.
Am tot citit postarile tale pe tema asta, se pare ca esti concurent(a) cu ciutacu si badea la limbincurismcea mai buna scrie:
Adeca daca nu accepti sa te scuipe basescu, gata, esti cu ciutacu si badea?the mover scrie:
Am tot citit postarile tale pe tema asta, se pare ca esti concurent(a) cu ciutacu si badea ...
Mai bine sa dai limbi, decat sa stai capra!the mover scrie:Am tot citit postarile tale pe tema asta, se pare ca esti concurent(a) cu ciutacu si badea la limbincurismcea mai buna scrie:
Ma asteptam la ceva mai inteligent......dar mai lamurit! cred ca din cauza asta ai un pseudonim de femeie.!cea mai buna scrie:Mai bine sa dai limbi, decat sa stai capra!the mover scrie:Am tot citit postarile tale pe tema asta, se pare ca esti concurent(a) cu ciutacu si badea la limbincurismcea mai buna scrie:
Beheeee, beheheeee!
Avandu-l pe Baselu' drept idol, nu ma mira ca esti misogin.the mover scrie:....Ma asteptam la ceva mai inteligent......dar mai lamurit! cred ca din cauza asta ai un pseudonim de femeie.!