Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Este o discutie f ampla, pe scurt, saculet solubil, naditor si momeala flotanta(plastice sau pop-up) la carlig, forfac fin si carlig nr 6. Daca identifici bine structurile(agataturi, praguri,platouri, etc) si pescuiesti exact(cu semn sau in clips) vei avea rezultate bune pe majoritatea baltilor. Si nu ma refer la carpodroame, acolo prinde peste oricine si oricum.Piksson scrie:Va salut. Sunt nou pe acest forum si in ale pescuitului la crap. Am tot citit pe mai multe site-uri despre cum sa prinzi ce trebuie sa faci dar tot nu reusesc sa le leg. Asa ca v-as ruga foarte frumos, daca imi puteti explica , cat de cat, ce anume trebuie facut la o partida de pescuit la crap. Lansete, mulinete si monturi de crap am deja...Ma gandesc cum sa prepar o nada reusita,( am inteles ca este si in functie de anotimp), ce ingrediente mai simple pot folosi, momeala...si alte trucuri daca mai stiti... Va multumesc anticipat si fir intins pe 2017.
Confirm, daca nu esti vreun talent inascut, si pare ca nu esti, fa cum zice colegul. Eu m-am ambitionat sa invat singur si am pierdut vreo 2 ani pana sa ma simt confortabil cu ce fac pe malul baltii, chestii care le-as fi invatat in 4-5 partide cu un partener priceputbogdanpesc scrie:Incearca sa-ti gasesti un partener de pescuit care stie cu pescuitul la crap.Pescuitul se invata pe malul apei.Dupa aceea treci la nivelul urmator...este mai sigur asa