Moderatori: Dan Mateianu, cornelserbu
Site-ul este activ si eu am comentat informatiile gasite.Crapmania.ro scrie:Site-ul se va lansa dupa Sarbatori!
Pai si atunci, de ce e activ deja? Dar incomplet? Asta, in opinia mea, se numeste neseriozitate.Crapmania.ro scrie:Site-ul se va lansa dupa Sarbatori!
In afara de de asta ce-i recomanda? In caz ca-s mai multi..Crapmania.ro scrie:Dreambait este un nou producator de nada pe piata romaneasca si un nou partener Crapmania.ro
nu-i frumos sa fii nici ironic, nici rautaciosAlbert scrie:In afara de de asta ce-i recomanda? In caz ca-s mai multi..Crapmania.ro scrie:Dreambait este un nou producator de nada pe piata romaneasca si un nou partener Crapmania.ro![]()
Cine sunt, de unde , ce vor?
Macar la intrebarile astea ar putea raspunde aici pe forum ca site-ul ala....vai mama lui![]()
Sau nah, poate au impresia ca daca au devenit parteneri gata, au comunicat perfect si lumea va da buzna sa le goleasca magazinu'![]()
Poate ar trebui sa impuneti si aici niste reguli, ca si la concursuri..if u know what i mean
cornelserbu scrie:domnilor, site-ul a fost facut, dar nu ne-a placut si acum e in REFACERE...
nu vrem sa agatam clientii, vrem doar sa le oferim o nada de calitate...atat !
destul de interpretabil, dar nu este cazul sa facem speculatii...nada va aparea saptamana viitoare in magazine si ramane doar sa fie incercata...noi am facut-o si chiar cu rezultateady10 scrie:"a agata clientul" este un termen uzual in limbajul de marketing - " hook the client "
A se citi "a atrage clientul" si nu "a pacali clientul".