Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
E mult și de sărbători...ii poți trimite poze cu tine după balta!!!...popescu59 scrie:I-am zis lui Razvan dorinta mea pentru Mosu a fost un Camper , dar nu cred ca se merita sa investesti 20-30 de mii intr-o masina pe saracia asta .
Si mai cred ca a fost implicata si sotia care nu a sustinut copii sa vorbeasca cu mosu pentru dorinta mea, striga toata ziua prin casa ca si asa acasa sunt musafir asta mai imi lipseste un Camper sa ne vedem doar de sarbatori.
![]()
![]()
Detaliaza putin Max ! La ce intra cel mai bine malul de vis-a-vis ? Ce recomanzi mai ales ptr primavara ?Alexandru Mihai scrie:...prinzi malul de vis-a-vis...mai greu dar îl prinzi...![]()
Numai la Hi's 200...rulota...tv...de primavara...Vladut Mateianu scrie:Detaliaza putin Max ! La ce intra cel mai bine malul de vis-a-vis ? Ce recomanzi mai ales ptr primavara ?Alexandru Mihai scrie:...prinzi malul de vis-a-vis...mai greu dar îl prinzi...![]()
La anii tai te-as lasa la peste non stop cu draga inima, abia ca as merge si eu la tratament linistita la Sovata...popescu59 scrie:Alo domnilor lasati topicul curat ca va reclam la varu la federatie![]()
![]()
![]()