Abisfer

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Ovidiu Axinte
Puncte: 0

Abisfer

Mesaj de Ovidiu Axinte »

Vreau sa imi iau un set de lansete custom de la Silviu si nu stiu ce varianta sa aleg.
As avea nevoie pututin de parerea celor care au folosit lansetele de 3.75 lb si 4.2lb.Nu ma intereseaza cum si cat se lanseaza cu ele ci mai mult cum se simt in drill.

Multumesc frumos

viper28

Re: Abisfer

Mesaj de viper28 »

Cheloba scrie:Vreau sa imi iau un set de lansete custom de la Silviu si nu stiu ce varianta sa aleg.
As avea nevoie pututin de parerea celor care au folosit lansetele de 3.75 lb si 4.2lb.Nu ma intereseaza cum si cat se lanseaza cu ele ci mai mult cum se simt in drill.

Multumesc frumos
Din cate stiu el face de 3.5 lb si 4.2 lb.

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Am pescuit la un concurs pe Doripesco cu cel de 4.2 lb ... o lanseta atat pentru distanta cat si pentru drill ..
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Ovidiu Axinte

Mesaj de Ovidiu Axinte »

viper28 scrie:
Cheloba scrie:Vreau sa imi iau un set de lansete custom de la Silviu si nu stiu ce varianta sa aleg.

Multumesc frumos
Din cate stiu el face de 3.5 lb si 4.2 lb.
Am discutat cu el si are si de 3.75lb.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

In cazul in care drilul e cel care te intereseaza in defavoarea distantie, valoarea TC-ului are mai putina (spre deloc) importanta. Actiunea lansetei conteaza aici. Ia legatura cu Silviu si vei afla ce si cum!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

pate florin

Mesaj de pate florin »

eu pescuiesc cu cele de 4,2 lb de 1an si ceva si vreau sa precizez ca aproape tot clubul green lake pescuieste cu ele sunt super si in dril si pentru distanta
cele de 3,5 lb am dat cu ele ocazional da daca nu te intereseaza distanta ti le recomand pe cele de 3,5lb sunt mai usoare si mai subtiri
vicecampion national
2014

Ovidiu Axinte

Mesaj de Ovidiu Axinte »

Multumesc pentru sfaturi,
Am zic doar drill deoarece lansetele de 4.2 vin deja cu o parte mare de ajutor in lansare. Este logic ca ma intereseaza distanta dar daca spuneam acest lucru imi sareau toti in cap. Astazi am dat comanda de o lansete de 4.2lb pentru proba iar daca imi plac mai comand si restul.

O zi faina,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”