Ajutor alegere cort

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

thunder296

Re: Ajutor alegere cort

Mesaj de thunder296 »

Ungureanu Bogdan scrie:
thunder296 scrie:
Ungureanu Bogdan scrie:neaparat tine cont ca chub-ul nu are ferestre decat cea de la usa, lucru ce nu il inteleg la un asemenea cort, dar ma rog ,in rest super.
la asta m-am gandit si eu, pe timp de vara isi face aerisirea k-lumea?
MK2 2 man dupa cum am zis il iau de nou complet la 1400 ron, tot in acesti bani as putea lua si Navigatorul XL ( asta daca il prind la promotii, si asta are mai multe ferestre :) ), diferentele de dimensiuni ( putin mai mari la navigator) nu ma intereseaza prea mult, adica imi sunt arhi-suficiente cele de la Chub, intrebarea este care o fi mai de calitate , Chub-ul sau Senzorul?
gresesc daca zic ca Chubul?
poti sa cumperi cu incredere navigatorul 2 de la senzor.o sa vezi ca nu iti trebuie altceva.ce vijelii m-au prins pe mine cu el...ce ploi si nici macar o picatura.daca mai are si winter ar fi super.

pai pot sa-l iau in 1000 ron cu tot cu winterskin din cate am vazut ( 600 cortul+400 winterskin), dar vad ca nici asta nu are fereastra in spate...
am citit si multe comentarii cum ca nu ar fi facut tocmai ok, in sensul ca grounsheetul e prea mic ca dimensiuni , al tau cum a fost?
aici tot stau si ma gandesc, ca vreau sa iau unul ( uneva pe la 1000-1300 ron) cu care sa stau linistit vreo 3 ani.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

pai pot sa-l iau in 1000 ron cu tot cu winterskin din cate am vazut ( 600 cortul+400 winterskin), dar vad ca nici asta nu are fereastra in spate...
am citit si multe comentarii cum ca nu ar fi facut tocmai ok, in sensul ca grounsheetul e prea mic ca dimensiuni , al tau cum a fost?
aici tot stau si ma gandesc, ca vreau sa iau unul ( uneva pe la 1000-1300 ron) cu care sa stau linistit vreo 3 ani.

chinga de ancorare daca este ajustata corect eu zic ca nu sunt probleme.
aerisirea in spate nu face mut serviciu,stai linistit.
cand sunt peste 30 de grade afara nu ai nicio sansa sa te odihnesti in el.poate sa aiba 10 ferestre,nu 2...
catch&release

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Ungureanu Bogdan scrie:aerisirea in spate nu face mut serviciu,stai linistit.
cand sunt peste 30 de grade afara nu ai nicio sansa sa te odihnesti in el
Ba eu zic ca ferestrele spate sunt foarte bune. Numai pute in cort si nici numai e aerul ala inchis ;)

Sent from Galaxy SIII using Tapatalk
Daniel Ciuchendea

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Ar fi de luat in calcu si Nash Double Top Extreme 2Man:
http://www.totalfishing.ro/cort-nash-do ... 28606.html

thunder296

Mesaj de thunder296 »

miki scrie:Ar fi de luat in calcu si Nash Double Top Extreme 2Man:
http://www.totalfishing.ro/cort-nash-do ... 28606.html
e cam mult pentru ce am eu nevoie, dar mersi oricum.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

1. Ferestrele pe spate sunt cam degeaba
2. Chub are 2 fete, 1 cu plasa si una impermeabila si poti sa o strangi pe cea impermeabila si ai descoperita toata partea din fata
3. Daca tot vrei sa dai 1000-1300 ron pe cort incearca sa iti iei unul cu visor in fata. E foarte util pe vreme de ploaie.

Uite unul imbatabil la raportul calitate / pret

http://www.tatanitu.ro/forum/modules/ks ... php?id=215
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

thunder296

Mesaj de thunder296 »

nit_matias scrie:1. Ferestrele pe spate sunt cam degeaba
2. Chub are 2 fete, 1 cu plasa si una impermeabila si poti sa o strangi pe cea impermeabila si ai descoperita toata partea din fata
3. Daca tot vrei sa dai 1000-1300 ron pe cort incearca sa iti iei unul cu visor in fata. E foarte util pe vreme de ploaie.
salut,
ce zici de JRC contact 2 man bivvy? imi cam trage cu ochiul :) ( il iau cu 700 ron)
si ulterior pot sa iau si winterskin la el, doar ca nu este cu veranda, practic acopera tot cortul :(

thunder296

Mesaj de thunder296 »

ok, haideti ca facem altcumva ( sper ca nu am deranjat pe nimeni dar deja m-am saturat si eu), adevarul e ca toate sunt frumoase si deja sunt ca si mireasa care isi cauta rochie :)
propun mai jos niste modele si cei care au avut sau au unul din aceste modele , ii rog sa voteze, adica sa spuna modelul si eventual avantajul major care il considera el pentru model ( ceva de genul CHUB - excelent pe vremea rea ).
ma gandesc ca topicul si votul vor ajuta si alti pescari care doresc pe viitor sa achizitioneze un cort cu un buget mai limitat.
Modelele la care ma gandesc eu sunt urmatoarele:
1. CHUB MK2 CYFISH + 2 MAN ( winterskin inclus)-1400 RON nou
2. SENZOR NAVIGATOR 2 ( eventual si XL) -600 ron fara winterskin,1000 ron cu ( respectiv 1400 ron cu winterskin inclus)
3. JRC CONTACT BIVVY 2 MAN - 700 ron fara winterskin, aprox 1000 ron cu winterskin

se pot propune si alte modele bine-nteles.

multumesc.

thunder296

Mesaj de thunder296 »

si inca ceva,
e vreo diferenta , ma refer aici la material, intre un cort cort si un bivvy , sau mai bine zis care e diferenta?
daca taceam filosof ramaneam, nu? :)
multumesc

thunder296

Mesaj de thunder296 »

la Jrc Contact 2 man Bivvy nu stiu eact dimensiunile, adica pe fiecare site separat au alte dimensiuni la el...are cineva acest cort? sau stie cineva diemnsiunile la el?
multumesc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”