Ajutor alegere cort

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ZyZZ
Puncte: 0

Ajutor alegere cort

Mesaj de ZyZZ »

Vreau sa ma ajutati sa imi aleg un cort bun dar nu foarte scump,eu mi-am indreptat privirea catre New Green Deluxe Dome de la prologic mi se pare un cort bun si la bani ok.Astept parerile si sfaturile dv.
MILF-Man I Love Fishing!!! :D

Florin Coacaza

Re: Ajutor alegere cort

Mesaj de Florin Coacaza »

eu am de 3 ani navigator 2 si sunt foarte multumit. Am inteles oricum ca si cele de la Prologic sunt f bune!

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

Eu folosesc Senzor Comandor. Super ok, foarte incapator, multiple aerisiri si winterskin inclus. Parca avea Vladut o bucata la pret bun.
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

Am ramas cu gua :O cand am vazut acest cort Trakker SLX V2 si la ce poate oferi,intradevar cost 1400 dar ai multimple avantaje.De acesta ce parere aveti,m-as sacrifica sa mai adaug inca ceva la bugetul pentru cort .

iulius 2010

Mesaj de iulius 2010 »

ZyZZ scrie:Am ramas cu gua :O cand am vazut acest cort Trakker SLX V2 si la ce poate oferi,intradevar cost 1400 dar ai multimple avantaje.De acesta ce parere aveti,m-as sacrifica sa mai adaug inca ceva la bugetul pentru cort .
Trakker e una dintre firmele de top in domeniu,nu cunosc modelul dar in general marfa lor face fiecare banut platit,acu depinde de tine ce pretentii ai si mai ales unde si cand vrei sa campezi.Parerea mea e ca pt partide scurte(3-4 zile)oricare dintre modelele recomandate(senzor) sunt mai mult deacat suficiente :!:

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

sandus.

Mesaj de sandus. »

radu_popeanu scrie:Eu folosesc Senzor Comandor. Super ok, foarte incapator, multiple aerisiri si winterskin inclus. Parca avea Vladut o bucata la pret bun.
Tot la Comandor am ajuns si eu dupa ce am avut un cort mai mic, si nu am ce sa-i reprosez. Il reomand cu incredere.

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

Avand in vedere ca se apropie black friday trebuie sa ma decid intre slx v2 si armo mk3 ambele 2man.Ce ma sfatuiti sa aleg?Tind unpic catre slxv2 dupa ce am vorbit cu colegul nicudaiwa,singura mea nelamurire este daca in partide de 3-4 zile se simte diferenta dintre aquatex sau materialul 4oz din care este confectionat slx v2.Cu respect Adi

vali003

Mesaj de vali003 »

Aquatexx va sta tot timpul bine intins, dar pentru amindoua I ti va trebui overwrap. Pe timp rece vei avea probleme cu condens.

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

Fiindca acum problema cortului s-a rezolvat am alta problema:PATUL. Ce paturi imi recomandati in jurul sumei de 500 ron,cu respect Adi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”