Ajutor alegere spod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

DOBRICEAN
Puncte: 0

Re: Ajutor alegere spod

Mesaj de DOBRICEAN »

Oare merita diferenta de pret spodul.catapulta fata de competition????

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

DOBRICEAN scrie:Oare merita diferenta de pret spodul.catapulta fata de competition????
Nu cred ca ai nevoie de Catapult.Competition este de ajuns .
Mad carp Team

sorinD

Mesaj de sorinD »

Eu am Free spirit LRS. NU l-am simtit greu, in schimb este destul de puternic incat sa se incarce perfect cu Spombul mare. Avand in vedere ca nadirea cu spodul presupne un numar de lansari cat poate la 3-4 partide cu lansetele de pescuit, normal ca trebuie ceva conditie fizica. Asa ca eu zic ca chestia cu sfrijitii de 50-60 de kg sau aia mai grasuti care obosesc nu prea tine in conditiile in care cei care intentioneaza sa dea cu spodul ar pune mana putin pe fiare sa faca ceva conditie fizica. Clar trebuie sa ai ceva antrenament la activ, altfel a doua zi te trezesti ca batut cu maiul de la gat pana la glezne.
Sorin

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Du-te pana la Total Fishing,pune mana pe un Competition spod,dupa aia scrie ce impresie ai avut.Asta cu conditia fizica e valabila dar nu universala.
Mad carp Team

sorinD

Mesaj de sorinD »

mariusangler scrie:Asta cu conditia fizica e valabila dar nu universala.
Unii sunt mai înzestrați de la natură, dar fără antrenament nu cred că se obțin 50 de aruncări constante dpdv al distantei și preciziei.
Sorin

Tavi

Mesaj de Tavi »

Eu am un Hi's si sunt foarte multumit de el foarte usor si foarte puternic.
Problema cu spod-ul e foarte complicata zic eu, mai mult decat atat nu cred ca e suficient sa-l tii in mana ca sa stii ca ti se potriveste. Singura cale dupa parerea mea este sa-l testezi cu mana ta, altfel toate sunt povesti si s-ar putea sa ramai surprins de lanseta care ti se potriveste sau de lungimea acesteia(nu ignora lungimea). Asa ca incearca sa contactezi ceva prieteni pescari, vezi ce spoduri au si roaga-i sa te lase sa lansezi cu ele nu de alta dar sa nu fi dezamagit si sa arunci banii pe fereastra, si eu am incercat mai multe variante tot asa pe banii mei si din spusele altora si pana la urma a trebuit sa incerc cu mana mea pentru ca nu am fost pe deplin multumit.

bafta

dyna

Mesaj de dyna »

Fox Warrior Z de 3.60 si 5.5 lbs...arunci la 130 de m cu ele fara probleme cu un mono de 0.24...asta daca esti un aruncator bun...cred ca se mai gasesc in comert, e un spod f reusit.

DOBRICEAN

Mesaj de DOBRICEAN »

dyna scrie:Fox Warrior Z de 3.60 si 5.5 lbs...arunci la 130 de m cu ele fara probleme cu un mono de 0.24...asta daca esti un aruncator bun...cred ca se mai gasesc in comert, e un spod f reusit.
Cat cantareste hi-s ????

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”