Nu ma refeream la pret, ci la aspect ! Ai postat initial ca Daiwa astia sunt precum niste OZN-uri...iar mie mult mai "spatiali" imi par Wychwood !arsinel scrie:Pai Wychwood-2800 ron si Daiwa 1750 ron.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu ma refeream la pret, ci la aspect ! Ai postat initial ca Daiwa astia sunt precum niste OZN-uri...iar mie mult mai "spatiali" imi par Wychwood !arsinel scrie:Pai Wychwood-2800 ron si Daiwa 1750 ron.
Sunt fumati din 2011 ...popescu59 scrie:Ia uitati ce ne astepata pentru 2013
Nu cunosc detaliile tehnice legate de consumul acestor avertizoare, dar sincer, mi-e greu sa cred asa ceva !ciupac scrie:.........problema lor este ca bateriile tin in jur de 6 ore si costa doar 25 ron bucata,nasol.
Nu se gasesc, ptr. ca nu este cerere de asa ceva la noi in piata ! In afara de inovatia in sine (2 in 1), cred ca le gasesti o groaza de pucte slabe !popescu59 scrie:George daca sunt fumati cum spui de ce nu se gasesc nicaieri la noi? Unde i-am gasit in Franta spun ca e noutate 2013 si pret 388 eu. La noi de ce nu se gasesc ??? Sa ei cu aprox 20 mil avertizori cu swingere lumino - 4 buc
Firma ceheasca Sema nici nu mai exista. In acest an, 2012, a intrat in falimentgor965 scrie:Nu se gasesc, ptr. ca nu este cerere de asa ceva la noi in piata ! In afara de inovatia in sine (2 in 1), cred ca le gasesti o groaza de pucte slabe !popescu59 scrie:George daca sunt fumati cum spui de ce nu se gasesc nicaieri la noi? Unde i-am gasit in Franta spun ca e noutate 2013 si pret 388 eu. La noi de ce nu se gasesc ??? Sa ei cu aprox 20 mil avertizori cu swingere lumino - 4 buc