Ajutor;Ce magazin sa aleg!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

adisicoca

Re: Ajutor;Ce magazin sa aleg!

Mesaj de adisicoca »

va multumesc frumos pentru raspunsuri.
Nu sunt hotatat dar as dori niste pareri despre lansetele fox warrior s de 3.90 si 3.5 lb,daca cineva le utilizeaza,de unde le-a luat si daca a avut ceva probleme la ele.

mircione
Puncte: 0

Mesaj de mircione »

am auzit si eu ca ar fi diferenta mare intre magazinele din bucuresti si aici ma refer la calitate ...acelasi produs magazin diferit calitate diferita pret diferit(dar nu mare) ....de la TF am mai cumparat si eu si da pot confirma ca ofera garantie si se tin de cuvant referitor la aceasta ...foarte promti ..

Florin Vasii

Mesaj de Florin Vasii »

si eu am avut probleme cu un pat cumparat de la T F si mi l-au schimbat pe loc fara discutii...
Sunt seriosi!

Cat despre Fox Warrior nu cred ca ar face cineva falsuri... nu sunt foarte scumpe... si oricum sunt ieftine la iesirea din productie.. .ce platesti tu in plus e firma(in care e inclusa reclama si profitul ceului care are interes) Sper sa ma insel... si nu ma supar daca cineva ma va contrazice cu argumente!

bradlly

Mesaj de bradlly »

poti incerca si la doctorfishing, mi unul mi se par foarte ok, si preturile si oamenii.
APS Bucuresti
Alexandru Brad

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

bradlly scrie:poti incerca si la doctorfishing, mi unul mi se par foarte ok, si preturile si oamenii.
:wink:
catch&release

ciupac

Mesaj de ciupac »

Stima pentru domnul Calin si Doctor Fishing iar la Total când au fost confuzii mi-au schimbat marfa fara probleme si costuri suplimentare,felicitari!
Botoc Ciprian-Pescar de ocazie!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”