Ajutor! Motor electric

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
DODO27
Puncte: 0

Ajutor! Motor electric

Mesaj de DODO27 »

salutare prieteni,
doresc in viitorul foarte apropiat sa-mi cumpar un motor electric pentru o barca pneumatica.
care este problema?
motorul electric il voi folosi cel mai mult pe o barca pneumatica de 2,4 sau 2,7 m (pe care inca nu o am) pentru pescuitul plantat pe un lac de aproximativ 30-35 ha, unde sunt nevoit sa plantez (si) la distante de 200-250 m si unde de regula mergem 2 pescari cu 6 lansete (6 in total) dar unde este nevoie sa iesi cu barca in larg aproape pentru fiecare peste.
(ptr cei care stiu este vorba de lacul Ecsed-Ungaria).
foarte rar am sa folosesc acest motor si la spinning (nu prea am unde sa-l folosesc, nu ca nu este util la spinning)
v-as fi foarte recunoscator daca ati putea sa-mi dati cateva sfaturi ce trebuiesc luate in calcul la achizitionarea unui motor electric tinand cont de destinatia pe care o va avea acest motor.
bugetul maxim destinat acestei investitii este de 1000 lei.
cunoscatorii sunt rugati sa-mi recomande cateva marci si modele de motoare, care se preteaza cerintelor mele enuntate mai sus.
cu cat mai multe argumente, cu atat mai bine, mai ales ca e vorba de un accesoriu pe care nu-l cumperi in fiecare sezon.
detaliile REALE legate de servizare,fiabilitate,consum de energie,firme care le comercializeaza,linkuri utile,promotii, etc, sunt bine venite.
sunt de luat in calcul si motoarele folosite, dar care sunt in stare de functionare ireprosabila sau sunt inca in garantie!
va multumesc anticipat!
numai bine!

RazvanG
Pescar de competitie

Re: Ajutor! Motor electric

Mesaj de RazvanG »

Pai in primul rand din cate stiu eu la Ecsed nu iti trebuie barca si motor deoarece au ei si in pachet intra si acaretele astea.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

dragomir marius

Mesaj de dragomir marius »

Salut DODO,
Vezi ca ai MP.

fly

Mesaj de fly »

shimanobig scrie:Pai in primul rand din cate stiu eu la Ecsed nu iti trebuie barca si motor deoarece au ei si in pachet intra si acaretele astea.
cu siguranta ca omul a mai pescuit pe acolo si stie ce e in pachet si ce nu. :wink:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

stiu din cele spuse de dvs si de cipica
ma scuzati daca am posta ceva fara sa stiu :!:

fly

Mesaj de fly »

shimanobig scrie:stiu din cele spuse de dvs si de cipica
nu trebuie sa ma iei cu ,,dvs,,.decat daca vrei sa ma faci sa ma simt mai batran. :D .si nici scuze nu ai de ce sa iti ceri. :wink:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

fly scrie:
shimanobig scrie:stiu din cele spuse de dvs si de cipica
nu trebuie sa ma iei cu ,,dvs,,.decat daca vrei sa ma faci sa ma simt mai batran. :D .si nici scuze nu ai de ce sa iti ceri. :wink:
ok :!:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”