ajutor nod fir inaintas

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Neamtul
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ajutor nod fir inaintas

Mesaj de Neamtul »

Chiar nu inteleg ce vrei cu inaintas textil pe ape curgatoare ca ai zis ca ai barca. De ce nu duci monturile pe celalalt mal ? Oricum, nu prea imi vine sa cred ca montura ramane pe loc pe un rau lat de 100m, nici daca pui plumb de 500gr.
Altceva ce nu inteleg este de ce trebuie sa arunci pana pe malul celalalt cand ar fi mult mai simplu sa pescuiesti direct de pe partea cealalta(ai barca, pescuiesti unde vrei).
Si eu pescuiesc tot pe rau dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa pescuiesc la aceasta distanta, aproape de celalalt mal. Niciodata nu va sta montura in locul unde arunci, indiferent de cat de grea este montura.
Sfatul meu este sa folosesti un fir monofilament gros de 0,40 si sa pescuiesti de pe malul celalalt pe locul dorit.

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

1 pescuiesc pe malul celalalt ca acolo este multa liniste ne fiind strada si acolo este vadul principal 2 am barca dar locuiesc si la etajul 4 fara garaj si deja imi ajung sculele plus ca din vina seviciului am liber doar sambata duminica deci pescuieli de max 36 ore in general cu plumb de 226 gr sta momeala la 200 m ca in ultimul timp de la seceta si mai ales vara curge mai incet ca sa ma explic pescuiesc pe tevere zona poggio mirteto rizerva di farfa. si de fir de 0,40 nu mai vreau sa aud din copilarie cand cumparam de la rusi in piatza doar role de minim 0,40 si asta sa dau la caras :)

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Faci cum crezi ca e mai bine pentru tine. :wink:

max-carpfishing

Mesaj de max-carpfishing »

lucian_dj scrie:1 pescuiesc pe malul celalalt ca acolo este multa liniste ne fiind strada si acolo este vadul principal 2 am barca dar locuiesc si la etajul 4 fara garaj si deja imi ajung sculele plus ca din vina seviciului am liber doar sambata duminica deci pescuieli de max 36 ore in general cu plumb de 226 gr sta momeala la 200 m ca in ultimul timp de la seceta si mai ales vara curge mai incet ca sa ma explic pescuiesc pe tevere zona poggio mirteto rizerva di farfa. si de fir de 0,40 nu mai vreau sa aud din copilarie cand cumparam de la rusi in piatza doar role de minim 0,40 si asta sa dau la caras :)
Si eu pescuiesc cateodata pe Tevere Salaria sau Tevere Magliana si folosesc fir mono de 0,40 fara inaintas.

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

tevere marconi am pescuit eu doar ca acolo cum dau cateva picaturi curge de nu ai vazut de asta prefer mai sus dupa baraje.

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

cine iti recomanda fir textil in agatatura inseamna ca nu a pescuit niciodata in agatatura,foloseste fir de 0,40 sau 0,45 fara inaintas!crede-ma ca face fata la plumb de 200 g pt ca nu ai nevoie de lanseuri lungi!!!in nici un caz fir textil pe agatatura!!!!
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”