Alegere barcuta de nadit

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Daniel D
Puncte: 0

Alegere barcuta de nadit

Mesaj de Daniel D »

As vrea sa imi achizitionez o barcuta de nadit. Exista variante pe piata al caror raport pret/calitate sa fie optim?
Consider ca daca tot fac o investitie intr-o astfel de barcuta sa fie o alegere potrivita si asta ar fi motivul pentru care va cer parerea.
Am inteles ca o varianta ar fi ET Speedy Carp?
Va rog sa luati in calcul in recomandare voastra si faptul ca habar nu am cu ce se mananca electronica, si as alege mai mult o "solutie" nu un "produs". {o asistenta tehnica, garantie, un loc unde sa pot face o ulterioara up-grade-are (un sonar), un test inainte de cumparare}

Bogdan Stan

Mesaj de Bogdan Stan »

Si eu sunt afon cu electronica si doresc sa-mi achizitionez o barcuta buna (raport calitate/pret) cu posibilitate de a fi imbunatatita. Si m-am trecut pe lista la Energofish pentru Speedy Carp.

Succes!

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

Bogdan Stan scrie:Si eu sunt afon cu electronica si doresc sa-mi achizitionez o barcuta buna (raport calitate/pret) cu posibilitate de a fi imbunatatita. Si m-am trecut pe lista la Energofish pentru Speedy Carp.

Succes!
Chiar exista o lista la Energofish pentru Speedy Carp?
Haideti....mai asteptam raspunsuri....ajutati-ne va rog daca va cerem ajutorul. :(

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu nu sunt adeptul plantatului(Bogdan stie ! :D ) dar daca ar fi sa-mi iau barca denadit m-as orienta spre modelele care au cea mai mare garantie si se gasesc acumulatori de schimb.
Din cate am auzit si eu, cea mai consacrata barcuta de nadit este cea de firma VIPER....... :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Bogdan Stan

Mesaj de Bogdan Stan »

Chiar nu am glumit cand am scris ca exista o lista de asteptare la Energofish. Poti sa te duci in Baicului sa te convingi. Daca voi fi convins 100% pana la urma sa optez pentru pescuitul "plantat" din tot ce exista pe piata gata facut (nu la comanda) Speedy Carp are mai multe calitati:

- nu se scufunda!!
- daca dai jos gratarele din spate atunci creste exponential si viteza de deplasare a barcutei;
- nu este grea - deci usor de transportat (cca 10 kg);
- poate fi imbunatatita: de expl i se poate atasa sonar - evident la un cost suplimentar;
Despre cele produse de Viper nu cunosc prea multe asa ca nu te pot ajuta.
Nu stiu bine decat de barcuta aceasta si de Orca ( vezi www.pondskater.nl) dar calitativ mi se pare mult superioara cea comercializata de Energofish.

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

corect chiar exzista aceea lista de asteptare acum o saptamana erau 13 persoane inscrise

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

George-Alexandru scrie:corect chiar exzista aceea lista de asteptare acum o saptamana erau 13 persoane inscrise

mai este o problema: am auzit ca produsele aduse de la aceasta firma se cam scumpesc cu 20% si oare cu ce pret o sa aduca aceste barcute???

luka

Mesaj de luka »

Vladut are dreptate.Speedy Carp pare o geamandura in comparatie cu Viper MK3.O am si stiu ce vorbesc.pret de achizitie 3400lei(fara sonar-acesta facand parte din obtionale),cumparata de aici,din Bucuresti.Nu pot spune de unde deoarece nu vreau sa intru in conflict cu administatorii saitului dar cine cauta gaseste....ba mai mult au si VIPER ICON(varianta mai mica) si varianta cea mai mare care vine cu tot cu sonar la 5400lei parca..Raza de actiune a sonarului este de 140m.daca vreti mai multe date tehnice despre MK3 spuneti-mi si va voi raspunde.Razvan Dobrescu :lol:
SI maine este o zi

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Razvan, garantia este importanta ! Am observat de multe ori fel de fel de vaporase care nu mai functionau bine pe balta, iar propietarii luindu-se cu mainile de cap de ciuda ca nu mai pot pescui cum si-au propus...
Ce garantie au Viperurile si cum manifesta ea in caz de avarie pe balta ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Marinarul

Barcuta plantat

Mesaj de Marinarul »

Am un model de acest gen de un an de zile si pot sa spun ca alegerea unui model reusit tine destul de mult de sansa. Cu foarte mici exceptii nu sunt firme serioase in Romania care sa le produca si pe a caror garantie sa te poti baza . In cazul in care nu-ti recomanda cineva (dezinteresat) pe balta un anumit producator (de cele mai multe ori persoana fizica - totusi sunt lucruri facute artizanal , asta e adevarul) , esti putin dezorientat si alegi dupa pret , reclama , la intamplare .
Exista si doua sau trei modele produse de niste baieti priceputi , modele prezentate pe la expozitii , insa pretul lor este unul PROHIBITIV si stiu ce vorbesc (mai pui 2 mii de euro si iti iei un Logan 2006 :wink:). Dar cine a zis ca pescuitul cu pretentii e un sport ieftin ? :lol:
Cautand cu atentie insa vei gasi navomodele bune la preturi undeva in jurul a 1500 RON . Este foarte important ca la cumparare sa-i faceti proba live si fara menajamente , cuva incarcata cu nada etc . Un sfat : nu te baza pe garantie , nu te va ajuta cu nimic , orice reparatie te va costa .
Mult noroc !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”