Salutare,
Am o dilema in alegerea echipamentului. Sunt incepator in ale pescuitului "la crap",pana acum am pescuit doar cu lansete telescopice , "scule nu prea scumpe" - de calitate inferioara.
Doresc sa-mi achizitionez "o baterie" de crap astfel:
1. Lansete 3.6 - 3.9 m - din 3 bucati - cauza este transportul;
2. Mulinete care sa se imbine cu lansetele;
3. 1 + 2 = 500/600 ron.
4. Ce senzori si swingeri recomandati la o valoare de 200 ron(senzor + swinger)?
5. Ce parere aveti despre Set Prologic 2 Rod Goalpost?
Mentionez ca pescuitul il practic doar de placere,relaxare / 10 partide de 48 h / an.
In cazul avertizorului, recomandarea mea este sa mergi pe un set cu statie. Poate te indepartezi de lansete, poate stai in masina/cort pe un timp mai putin placut sau poate dormi, ai nevoie sa auzi trasatura.
Desi pe piata sunt o multime swingere, iti recomand acest model de la Mivardi, au in raport calitate / pret foarte bun. (mai ales daca doresti sa aiba mufa pentru iluminat). Noi nu am avut probleme pana acum cu ele, desi s-au vandut "cateva" seturi bune . http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... Iluminated
Dupa indelungate cautari am gasit:
-Lanseta JRC Cocoon 2G 3.60m/3.5lb 2 tronsoane
-Lanseta Fox Warrior S 50mm 3,6m/3,5lb 2 tronsoane
-Lanseta Chub RS-Plus 50 3.60m/3.5lb 2 tronsoane
Doresc pareri doar de la cei care le-au pescuit.
Multumesc anticipat.
DumiD scrie:Căutările alea n-au fost "îndelungate" suficient dacă te-ai oprit la jrc cocoon. Mai caută, sau rămâi pe telescopice, că nu faci mare upgrade
Nu m-am oprit la Jrc Cocoon. Am intrebat , astept pareri pro/contra despre cele 3 lansete,dupa care o sa ma decid.
Doresc sa-mi achizitionez "o baterie" de crap astfel:
1. Lansete 3.6 - 3.9 m - din 3 bucati - cauza este transportul;
2. Mulinete care sa se imbine cu lansetele;
3. 1 + 2 = 500/600 ron. Pentru știința ta de" începător " o baterie înseamnă m-ai mult decât "1 buc lanseta + 1 buc mulineta"