alegere lanseta crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
masaro1970

alegere lanseta crap

Mesaj de masaro1970 »

Dintre aceste doua lansete pe care sa o aleg?

Lanseta ET Carp Expert Power Carp 3,60m/3,5lbs 2buc. sau HAKUYO CARP MTX9 ( 3,63m - 3,5 Lbs ) la hakuyo inel de plecare 50 la ET Carp este de 30 ,mincinosii de la totalfishing zic ca are 40 , ce-i drept dar masurat de la exterior.

eugen_27
Puncte: 0

Re: alegere lanseta crap

Mesaj de eugen_27 »

mtx-urile....sunt mai solide si mai de incredere...... :wink:

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

masaro1970 scrie:Dintre aceste doua lansete pe care sa o aleg?

Lanseta ET Carp Expert Power Carp 3,60m/3,5lbs 2buc. sau HAKUYO CARP MTX9 ( 3,63m - 3,5 Lbs ) la hakuyo inel de plecare 50 la ET Carp este de 30 ,mincinosii de la totalfishing zic ca are 40 , ce-i drept dar masurat de la exterior.
Dar care lanseta are inel de 50mm la interior? :roll:

masaro1970

Mesaj de masaro1970 »

Lao scrie:
masaro1970 scrie:Dintre aceste doua lansete pe care sa o aleg?

Dar care lanseta are inel de 50mm la interior? :roll:
Sa inteleg ca inelul de plecare se masoara la exterior?intreb pt.ca nu stiu.

darius123

Mesaj de darius123 »

Am intalnit cazuri la lansete, care doar pe hartie aveau inel de 50.Oricum masurai, nu dadea 50 :) .Dupa parerea mea, in unele cazuri, un inel de 50 mai mult incurca, decat ajuta.Un caz concret, Maver Genesis Extreme, Jrc Defender.Aceste lansete au inel de 50, dar dupa parerea mea,sunt puse doar pentru a lua ochii clientului, nu ajuta cu nimic.La Maver Genesis, au facut o porcarie, au pus inel de plecare de 50 si ca sa ,,repare'' greseala si sa echilibreze lanseta, au pus urmatorul inel de 30.Trebuia sa aduca un plus variantei Extreme, fatza de varianta clasica si au fortat cu acel inel de 50.

masaro1970

Mesaj de masaro1970 »

darius123 scrie:Am intalnit cazuri la lansete, care doar pe hartie aveau inel de 50.Oricum masurai, nu dadea 50 :) .Dupa parerea mea, in unele cazuri, un inel de 50 mai mult incurca, decat ajuta.Un caz concret, Maver Genesis Extreme, Jrc Defender.Aceste lansete au inel de 50, dar dupa parerea mea,sunt puse doar pentru a lua ochii clientului, nu ajuta cu nimic.La Maver Genesis, au facut o porcarie, au pus inel de plecare de 50 si ca sa ,,repare'' greseala si sa echilibreze lanseta, au pus urmatorul inel de 30.Trebuia sa aduca un plus variantei Extreme, fatza de varianta clasica si au fortat cu acel inel de 50.
in final ce sa aleg hakuyo sau et carp power?

mitzapogan

Mesaj de mitzapogan »

jrc defender inel de 50mm exterior --- interior < 40mm (pastila groasa)
k-karp adamant inel de 50mm exterior --- interior > 40mm (pastila slim)

mitzapogan

Mesaj de mitzapogan »

masaro1970 scrie:
darius123 scrie:Am intalnit cazuri la lansete, care doar pe hartie aveau inel de 50.Oricum masurai, nu dadea 50 :) .Dupa parerea mea, in unele cazuri, un inel de 50 mai mult incurca, decat ajuta.Un caz concret, Maver Genesis Extreme, Jrc Defender.Aceste lansete au inel de 50, dar dupa parerea mea,sunt puse doar pentru a lua ochii clientului, nu ajuta cu nimic.La Maver Genesis, au facut o porcarie, au pus inel de plecare de 50 si ca sa ,,repare'' greseala si sa echilibreze lanseta, au pus urmatorul inel de 30.Trebuia sa aduca un plus variantei Extreme, fatza de varianta clasica si au fortat cu acel inel de 50.
ambele sunt destul de rigide ... hakuyo nu am vazut dar power carpul l-am vazut la un prieten si e ok pentru banii aia

masaro1970

Mesaj de masaro1970 »

mitzapogan scrie:
masaro1970 scrie:
ambele sunt destul de rigide ... hakuyo nu am vazut dar power carpul l-am vazut la un prieten si e ok pentru banii aia
va multumesc mult!cred ca o sa astept targurile de pescuit din primavara.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”