Alegere Lanseta Crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

radwion
Puncte: 0

Alegere Lanseta Crap

Mesaj de radwion »

As dori sa aflu si eu niste pareri despre unele lansete,tin sa mentionez ca as vrea totusi pareri de la persoanele care detin si au pescuit cu una din aceste modele de lansete si nu din auzite.Ma intereseaza foarte mult cu ce greutate a plumbului sau naditor se incarca cel mai bine lanseta,ce distanta in aruncare se poate atinge cu ele si cum se simte lanseta in drill si cand ma refer la modul cum se simte in drill ma refer la crapi de pana in 6 kg,crapi care sunt vizati de mine pe baltile unde pescuiesc.Si variantele de lansete gasite de mine si despre care astept pareri sunt:

Daiwa Black Widow 3,90m 3,5lb - 173 Ron
Shimano Alivio CX 13' 3,90m 3,5lb - 250 Ron
Cormoran Eliminator ES 3,90m 3,5lb - 215 Ron
JRC Defender 3,90m 3,5lb - 212 Ron
Sert Dark Jewel 3,90m 3,5lb - 171 Ron

Toate betele sunt din 2 bucati,daca mai aveti si alte variante de lansete in plaja aceasta de bani chiar va rog sa imi recomandati.Astept parerile voastre ale celor care ati pescuit cu astfel de lansete.Va multumesc anticipat.

daniel_san

Re: Alegere Lanseta Crap

Mesaj de daniel_san »

jrc !este aici pe site la bazar exact ce vrei tu .pana in 6 kg nai nici o treaba te joci in dril!sal :D :D :D :D

radwion

Mesaj de radwion »

Multumesc de informatie dar tin sa precizez ca ma intereseaza lansetele noi nu sh.Astept cat mai multe pareri si despre celelalte lansete de la persoane care au pescuit cu ele.

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

pokee ultra team ..max 2 mil bucata ...este o bijuterie de lanseta ...am lansat cu ea cu plumbi de 100 si de 120 de gr si pot sa zic ca nici nu iti trebuie mai mult ...si datorita blankului ultra slim simti si pestele ...numai bine
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET
www.snz.ro

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

Madalin 88 scrie:pokee ultra team ..max 2 mil bucata ...este o bijuterie de lanseta ...am lansat cu ea cu plumbi de 100 si de 120 de gr si pot sa zic ca nici nu iti trebuie mai mult ...si datorita blankului ultra slim simti si pestele ...numai bine
daca tu compari pokee-urile lu' peste cu daiwa,cormoran sau jrc,chiar si cu shimano,scuza-ma da ai o preblema :lol: :lol: :lol: !!!!!poke-urile sunt niste laste bunicele,dar nu ai cum sa le compari la nici un capitol,daca spuneai mtx te credeam,dar pokee......... :lol: :lol: .
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

radwion

Mesaj de radwion »

Pokee nu prea ma incanta as vrea totusi ceva mai bun.astept pareri de la detinatori de lansetele mentionate.si as mai adauga spre comparatie si fox warrior s care sunt un pic mai scumpe dar sa vedem daca merita.ce sfaturi imi dati.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Warrior S este putin mai moale decat Warrior Z sau ES(asta se apropie mai mult de S ca si actiune). Modelul de 3,90m si 3,5lb as zice ca are actiune progresiva. Nu am folosit-o personal, incerc sa te ajut cu ce mi-au spus cativa care deja le au si au avut si celelalte modele de Warrior. Eu am avut Warrior Elite de 3,90 si 3,25lb. Warrior S de 3,5lb ar trebui sa fie destul de asemanatoare cu Elite de 3,25lb.
In general Fox face echipament de calitate. Eu sunt la al 3-lea set de bete Fox si am si un spod Fox Warrior si nu am ce sa le reprosez. Blancuri bune, finisaje bune,etc.
Sunt si eu interesat de Warrior S, de aceea m-am si documentat destul de bine despre ele.
Acum, s-ar putea sa fiu putin subiectiv dar eu zic ca Warrior S da clasa la tot ce e in lista ta. E putin mai scump dar sunt convins ca merita diferenta.

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

mihasca_doru scrie:
Madalin 88 scrie:pokee ultra team ..max 2 mil bucata ...este o bijuterie de lanseta ...am lansat cu ea cu plumbi de 100 si de 120 de gr si pot sa zic ca nici nu iti trebuie mai mult ...si datorita blankului ultra slim simti si pestele ...numai bine
daca tu compari pokee-urile lu' peste cu daiwa,cormoran sau jrc,chiar si cu shimano,scuza-ma da ai o preblema :lol: :lol: :lol: !!!!!poke-urile sunt niste laste bunicele,dar nu ai cum sa le compari la nici un capitol,daca spuneai mtx te credeam,dar pokee......... :lol: :lol: .
pokee pot fi comparate cu oricare din cele 5 modele enumerate de autor in topicul initial.
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

tomysro

Mesaj de tomysro »

am avut Shimano Alivio dar varianta bx, foarte bune, pb intre 80-120, moi, o placere in drill, crap 13 kg, fir 0.28 = senzatii tari, recomand

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

tomysro scrie:am avut Shimano Alivio dar varianta bx, foarte bune, pb intre 80-120, moi, o placere in drill, crap 13 kg, fir 0.28 = senzatii tari, recomand
Si garantie 3 ani :wink:
Balta Puiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”