Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
daca tu compari pokee-urile lu' peste cu daiwa,cormoran sau jrc,chiar si cu shimano,scuza-ma da ai o preblemaMadalin 88 scrie:pokee ultra team ..max 2 mil bucata ...este o bijuterie de lanseta ...am lansat cu ea cu plumbi de 100 si de 120 de gr si pot sa zic ca nici nu iti trebuie mai mult ...si datorita blankului ultra slim simti si pestele ...numai bine
pokee pot fi comparate cu oricare din cele 5 modele enumerate de autor in topicul initial.mihasca_doru scrie:daca tu compari pokee-urile lu' peste cu daiwa,cormoran sau jrc,chiar si cu shimano,scuza-ma da ai o preblemaMadalin 88 scrie:pokee ultra team ..max 2 mil bucata ...este o bijuterie de lanseta ...am lansat cu ea cu plumbi de 100 si de 120 de gr si pot sa zic ca nici nu iti trebuie mai mult ...si datorita blankului ultra slim simti si pestele ...numai bine![]()
![]()
!!!!!poke-urile sunt niste laste bunicele,dar nu ai cum sa le compari la nici un capitol,daca spuneai mtx te credeam,dar pokee.........
![]()
.
Si garantie 3 anitomysro scrie:am avut Shimano Alivio dar varianta bx, foarte bune, pb intre 80-120, moi, o placere in drill, crap 13 kg, fir 0.28 = senzatii tari, recomand