alegere mulineta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Razvan Paunoiu

alegere mulineta

Mesaj de Razvan Paunoiu »

Am banax helicon 5600 nf, mulinete bune care m-au slujit 7-8 ani si pe care nu o sa le vand... :) Inca pescuiesc cu ele, insa frana lor numai micrometrica nu este si nici nu a fost.
Pescuiesc foarte mult plantat ( Sarulesti, MV2)
La ce m-am oprit..
1. Shimano BBLC XTA Ci 4 big .
2. Shimano BBLC XTA Ci 4 medium.
Intrebare cum functioneaza frana si care dintre ele se apropie ca marime de Banax Helicon...sincer parca nu vreau ceva mai mare...
3. Shimano Ultegra 14000 XTC . Mi-a placut cel mai mult cum arata dar nu stiu cum ma voi obisnui fara baitrunner-ul pe spate...si Intrebare...Cum lucreaza frana fata de cele de mai sus...
4. Daiwa windcast br 5500. Ok ca pret... Cum functioneaza frana si cum aseaza firul fata de cele de mai sus.
Nu le stiu live, sunt din Ploiesti si nu as vrea sa fac un drum special pana la Buc., Daiwa o sa o vad la Arow
Nume utilizator schimbat din Friday

New Direction

Re: alegere mulineta

Mesaj de New Direction »

eu am ultegra 14000 XSC. E o mulineta f buna. I-am facut upgrade la tamburi cu saibe, ptr frana rapida.
Inainte am avut si eu banax helicon... Shimano e shimano...iar restul raman mulinete...

Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Alexandru Mihai »

Friday scrie:Am banax helicon 5600 nf, mulinete bune care m-au slujit 7-8 ani si pe care nu o sa le vand... :) Inca pescuiesc cu ele, insa frana lor numai micrometrica nu este si nici nu a fost.
Pescuiesc foarte mult plantat ( Sarulesti, MV2)
La ce m-am oprit..
1. Shimano BBLC XTA Ci 4 big .
2. Shimano BBLC XTA Ci 4 medium.
Intrebare cum functioneaza frana si care dintre ele se apropie ca marime de Banax Helicon...sincer parca nu vreau ceva mai mare...
3. Shimano Ultegra 14000 XTC . Mi-a placut cel mai mult cum arata dar nu stiu cum ma voi obisnui fara baitrunner-ul pe spate...si Intrebare...Cum lucreaza frana fata de cele de mai sus...
4. Daiwa windcast br 5500. Ok ca pret... Cum functioneaza frana si cum aseaza firul fata de cele de mai sus.
Nu le stiu live, sunt din Ploiesti si nu as vrea sa fac un drum special pana la Buc., Daiwa o sa o vad la Arow
Dacă poți sa ajungi mâine dimineața in Bucuresti vei vedea câteva din mulinetele de mai sus la lucru, se organizează un mic casting la ora 8:30 .
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Razvan Paunoiu

Multumesc de invitatie, insa din pacate nu pot ajunge.

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

:D
Fişiere ataşate
IMG_0642.JPG
IMG_0642.JPG (262.79 KiB) Vizualizat de 2320 ori
Imagine

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Scuze am postat gresit
Imagine

Razvan Paunoiu

Fiecare isi lauda puiul :D
Arata foarte blonde, iti urez un over 20 anul asta cu cea din dreapta...sa-ti pui un semn.
Razvan

Cristi88

Mesaj de Cristi88 »

iti recomand ultegra ci4 xtb 14000

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Cum zicea si colegul,Shimano este Shimano. Cand zici mulinete trebuie sa te gandesti la Shimano si Daiwa.
Am eu XTR-A ci4 big si frana functioneaza impecabil dar numai dupa ce am fost cu fluturii la modificat. Cand vine din fabrica mulineata si strangi fluturele la ,,blana" ca sa faci aruncarea, trebuie apoi sa slabesti 7 ture ca sa ai frana,dar cu modificare facute se reduce la o sigura tura.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Si eu recomand Ultegra. Eu m-am obisnuit fara baitrunner in 2 ore... dupa cativa ani buni de mulinete cu baitrunner.
Acum cand merg pe la concursuri cu parteneri care au mulinete cu baitrunner, imi prind urechile in ele :)

Ce Ultegra? cea mai scumpa pe care ti-o poti permite.
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”