Am nevoie de ajutor !

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Am nevoie de ajutor !

Mesaj de doru_croc »

Cu putina fantezie si ceva dibacie, soba Bosch se poate modifica (reduce dimensiunile). Va dau detalii cand termin lucrarea. Practic ramane cat zona arzatoarelor, iar butelia poate sta si pe afara. :wink:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Vladut Mateianu scrie:@vali

Care este treaba cu soba cu gaz-curent ? Face mai putina caldura cand e pe gaz decat cea doar pe gaz ? Pe curent, ce consum are ?
Vreo 1,5 kw
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Vladut Mateianu scrie:@vali

Care este treaba cu soba cu gaz-curent ? Face mai putina caldura cand e pe gaz decat cea doar pe gaz ? Pe curent, ce consum are ?
fac la fel de cald amandoua,daca dai drumul si la curent simultan cu gazul, logic ca face mai multa caldura dar nu este cazul la peste sa folosim curentul care consuma intre 1000 si 1500w pe ora in functie de ce treapta folosim.
doru_croc scrie:Cu putina fantezie si ceva dibacie, soba Bosch se poate modifica (reduce dimensiunile). Va dau detalii cand termin lucrarea. Practic ramane cat zona arzatoarelor, iar butelia poate sta si pe afara. :wink:
strici soba si ocupi si mai mult loc in cort cu arzatorul separat si butelia in alt loc.asa soba are locasul ei unde se pune butelia si pe deasupra mai pui si o oala cu apa pe ea la incazit,o muti si mai usor cu tot cu butelie care sta fixa in ea,te complici !!!
iti spun din propie experienta ca am la vanzare si arzatoare simple care le-am folosit in cort ''mai mare daraua decat ocaua''
Valentin Dumitru

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

rectific: soba consuma pe curent: 400, 800 sau 1200 w in functie de ce treapta folosim.
Valentin Dumitru

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Aha...e bine ! Ptr ca eu am generator ce scoate maxim 800 W..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

nu duce :!: dar mai bine decat sa consumi benzina la generator si sa faci zgomot folosesti gaz de butelie in liniste :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Vladut Mateianu scrie:Aha...e bine ! Ptr ca eu am generator ce scoate maxim 800 W..... :wink:
Nu duce incalzitorul electric. Ai nevoie de cel putin 1,8-2 kw sa nu ia foc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”