Am nevoie de o recomandare safty clips

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

pharaoh
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Am nevoie de o recomandare safty clips

Mesaj de pharaoh »

atb333atb scrie: A folosit cineva safty clips de la Mitranescu?
Da. Am folosit si inca folosesc. Sunt identici cu cei de la Fox (cu T-eu de blocare a vartejului), doar ca nu scrie Fox pe ei. Plumbii nu o sa-i mai pierzi daca faci un nod cu un fir solubil pe filetul clipsului inainte de aruncare.
Marius Sârbu

atb333atb

Mesaj de atb333atb »

Pai asa faceam si eu dar uneori nu poti face artificiu asta ca ploua cu galeata sau cine stie ce. Plus comoditatea.
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Foloseste inline si ai scapat de problemele astea.
Marius Sârbu

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Sa stii ca mai e un aspect: orice clips folosesti, dupa un timp oarecare acesta se va slabi si vei pierde inerent plumbul. Personal, intre fox, gardner, korda, solar n-am observat nici o diferenta. Dar eu schimb clipsul, daca nu la fiecare partida, la 2 sigur. Am facut testul si, la o a 3-a partida, pierdeam plumbul la fiecare recuperare, ba, de cateva ori l-am pierdut imediat dupa lansare : recuperam 2 ture de manivela sa asez firul si deja pierdusem plumbul.

Toate cele bune si fire intinse!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

[quote="random"]as avea si eu nevoie de o recomandare de safty clip prin care sa pot introduce un lead core de 80 lb (unlead-ul de la solar). modelele care le am au diametru mult prea mic.[/quote]
Servus.
Si eu sunt interesat sa vad "pe viu" acest lead core, daca treci luni pe la magazin(centru) poate gasim o solutie.....
O zi buna.
Carp Passion

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Salut!
pescuiesc aproape exclusiv folosind clipsuri pentru plumb, fie ca plantez sau lansez. Pentru lansare sunt ok cei de la Osprey si Avid. Am folosit si de la Korda dar am renuntat pentru ca se mai rup cateodata.pentru lansarile in forta sau cu plumbi foarte grei incearca Freefall de la Rig Marole. Singurul dezavantaj este ca va trebui sa pui un clips nou dupa fiecare peste- pentru ca el se pierde odata cu plumbul. In schimb este printre putinele clipsuri pe care le-am folosit care chiar pierd plumbul la trasatura chiar si cand folosim plumbi usoti, de 80 g sa spunem.
Pentru plantat, cand plumbul vrei sa se piarda repede la cea mai fina trasatura foloseste Freefall de la RIgMarole, clipsurile de la Nash sau Solar.

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Pai el vrea clipsuri care sa NU piarda usor plumbul

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Fie ca ii place sau nu, clipsul despre care vorbim a fost inventat pentru a pierde plumbul. Probleme apar atunci cand plumbul se pierde in lansare.

atb333atb

Mesaj de atb333atb »

Ciar vroiam si un raspuns la problema pierdutului chiar daca nu am numereotat-o si nici nu am exprimat-o. Solutia mea a fost sa bag conul 2 maxim 3 mm si sa-l strang / sa-l asigur cu un fir de pva pe clips la mijlocul unirii dintre acestea.
Problema cu dorinta de a pierde un plumb mai usor am avut-o si eu. Care este sistemul care pierde cel mai repede? Rig Marole?
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

random

Mesaj de random »

Si eu sunt interesat sa vad "pe viu" acest lead core, daca treci luni pe la magazin(centru) poate gasim o solutie.....
O zi buna.[/quote]

am trecut ieri pe la magazin si mi-am rezolvat "problema" cu safty clips tot de la solar

poate mai trec saptamana asta si iti las o mostra

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”