Aruncari la distanta !

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Aruncari la distanta !

Mesaj de EX-UL »

Bai baieti , ia uitati-va un pic ce departe se arunca pe www.crap.ro !!!! Cu prespanuri , cu Obor , cu carbon din mina de pix - se arunca chiparosilor , sute de metri !
Vizitati aici !
www.crap.ro - Forum - tehnica , nade , momeli - Aruncari la mare distanta !

Ia uite aici ! :

pana acum 3 ani aveam si eu telescoape de obor,de 3.60, si pot sa zic ca aruncam ceva cu ele ....... dupa o zi de antrenament am ajuns o singura data la 101 ........ideea este ca un bat de 3.90si mulineta lc de calitate plus un fir f bun dau un rezultat peste suta f usor

Eu folosesc niste lansete Dam chinezesti de 4m cu mandrina urcata.
350000 lei bucata (5 sau 6 inele).
Mulineta Okuma Dakar 550.000 bucata (cea mai scumpa mulineta a mea). Fir 0.3, inaintas 0.35.
Daca ma opintesc bine se duce lejer la 110-120m.

Cristi Yamaha , Vladut , Nea Victore , Cezare ...... nu aveti nimic de comentat !

DanC

Mesaj de DanC »

LASER FRATE!
sa-l invitam la atelierul de sambata pt o demonstratie :shock:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol
Toti producatorii din Anglia sunt in mare pericol. Sunt in pragul falimentului. Vine tare OBORUL. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DanC

Mesaj de DanC »

Dar nu ne-au pomenit nimic de "bambine" si de noile "bombe" cu 15 ace :P

radu sima

Mesaj de radu sima »

:lol: poate omu' daca n-are bat are tehnica buna ...... daca ar veni la Gostilele am invata si noi ceva.........
Radu Sima
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
www.drcrap.ro

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Nu poate veni Radule, pt. ca la Gostilele malurile nu au decit vreo 300 m. intre ele. :lol: :lol: :lol:

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

daca tine gatul drept si piciorul stramb :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Eu pot nominaliza un pescar tot de prin preajma Oborului :wink: care arunca 140M cu Beastmaster 3.60 ,fir 0.30 ,plumb 80gr :!: :!: :!: 8)
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

toni

Mesaj de toni »

@Val, fii dragutz si data viitoare cand postezi ceva luat din alta parte, pune tot textul, ca mesajul sa apara integral, si nu distorsionat.
@ Maestrul Rosioru:
Poate veni, si chiar vine daca ii zice cineva unde e garla si cum se ajunge.
Daca vine el la concursul dumneavoastra la hobaia ( unde iaste treaba pe bani), de ce sa nu vina la un atelier de lucru (moca ) ?
@Val (din nou)
cred ca nu e nevoie de atat "causticitate".
sunt si vor fi multi "particulari" pe lumea asta ( scuze pt plagiat vladut si andrei), dar nu cu posturi de genul asta ( un anunt care nu are decat scop mistoul in forma pura) veti convinge oameni sa devina "pescari"
este adevarat ca tu faci parte din alta liga, dar crede-ma ca sunt si altii bine intentionati care eventual vor ajunge aici.
Esti un pescar cunoscut si cu rezultate ?
Exceptional. Ajuta-i si pe altii sa devina la fel.

Trimis: Lun 03 21, 2005 12:57 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

o intrebare inocenta pt mariusc:

Marius, esti sigur ca ai aruncat 110-120 metri?

pana acum 3 ani aveam si eu telescoape de obor,de 3.60, si pot sa zic ca aruncam ceva cu ele
chiar eram mandru de mine, si convis ca bateam suta....
dupa, mi-am luat bete ca lumea, bineteles ca aruncam mai departe ( mai mult decat evident "la ochi").
si a venit la un moment dat surpriza : am pus un device d-ala micu' de maurat firu pe batul meu meserias : 87 m !!!!!!!!!!!
dupa o zi de antrenament am ajuns o singura data la 101...
acum arunc constantpeste suta, si cu experienta a venit si precizia...
dar sunt mult mai circumspect cand e vorba de distante pe apa...
probabil ca super arancarile cu tele-obor aveau 75-80 m,si avand termen de comparatie ceilalti pescari cu acelasi stil de echipament, ma simteam super man....

poti prinde peste si cu asa ceva ( am scos crap de 15kg la enisala cu un "hunter" de obor 3.60 , mulineta rainbow si fir de doi lei), dar cred ca am fost incredibil de norocos, iar in ceea ce priveste aruncarile la mare distanta si cu mare precizie, nu cred ca se pot face compromisurile sugerate de tine.

parerea mea..... ar zice unii......

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”