Din cauza unor mici probleme cu senzorii de la alte firme(nu dau nume)m-a gandesc sa investesc intr-un set de avertizori Atts de la gardner+statie.Ce pareri aveti despre ei si daca i-ati folosit cum sunt?Cu respect Adi
am eu un set de aproape 2 ani !!!foarte buni minus ca nu ai vezi ziua can trage doar dupa hangere in rest no coment!!!merita toti bani..ma gandesc sa ai vand si sa iau modelul nou!!!
Am eu varianta ATT Underlit . Nu sunt diferente vs versiunea anterioara in afara led=ului mutat sub rotita. Noaptea aceasta schimbare face toti banii. Functioneaza impecabil si pe run si pe drop. Nu am ce sa le reprosez. Pentru mine sunt cei mai buni senzori de pe piata .
Am mai scis asta da' chiar nu inteleg ce relevanta are ledu' ziua. Pana sa te uiti la led vezi pe statie la ce bat trage.Apoi vezi swingerul/hangerul si/sau auzi frana...cine mai are timp de leduri?
maldea scrie:Am eu varianta ATT Underlit . Nu sunt diferente vs versiunea anterioara in afara led=ului mutat sub rotita. Noaptea aceasta schimbare face toti banii. Functioneaza impecabil si pe run si pe drop. Nu am ce sa le reprosez. Pentru mine sunt cei mai buni senzori de pe piata .
la statia noua poti pune sunete diferite pe fiecare senzor inparte???
maldea scrie:Am eu varianta ATT Underlit . Nu sunt diferente vs versiunea anterioara in afara led=ului mutat sub rotita. Noaptea aceasta schimbare face toti banii. Functioneaza impecabil si pe run si pe drop. Nu am ce sa le reprosez. Pentru mine sunt cei mai buni senzori de pe piata .
la statia noua poti pune sunete diferite pe fiecare senzor inparte???
Daca tot vreti sunete diferite si leduri in N combinatii va recomand Prologic Polyphonic VTSW , ii folosesc de 2 ani, au prins ploi serioase, curgea apa siroaie pe ei si functioneaza in continuare ireprosabil camou.