Avertizori Tazura/MTX class new concept

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mihai87tk
Mesaje: 247
Membru din: Vin Mar 13, 2020 2:19
Puncte: 0
Localitate: Ploiești

Avertizori Tazura/MTX class new concept

Mesaj de mihai87tk »

“Aventura cu brandul Tazura, in speta avetizorii Tazura”
Povestea “minunata” a inceput cand am decis sa dau retur topul lansetelor, MTX Class New Concept(750 lei), ajuns la magazinul din Rahova, intru si astept sa imi vina randul.In fata mea era un domn care verifica un set 4+1 Tazura,ii verifica mai minutios(sa functioneze cum trebuie potentiometrele, ledurile, etc.), numai ca acel domn constata doi avertizori defecti(unul avea un led ars iar celalalt bipuia singur sau cand puneai mana pe el), am ramas putin derutat de raspunsul domnului George(vanzatorul), spunand : “este normal sa faca asa, sunt interferente normale”, raspuns de specialist despre un produs de top.
Am trecut cu vederea aceste aspect, imi vine randul sa verific setul meu de 3+1 Tazura, ii verific nu asa in detaliu ca domnul de mai devreme, ii platesc (nu primesc bon, primesc o foaie cu garantie).
Dupa cateva zile vorbesc cu un prieten care cumparase un set de 4+1 Tazura, caruia ii bipuia de “nebun”un avertizor, fara sa ii faca nimic, doar pornit si din cand in cand bipuie , in afara de asta avea problema si cu functia vibratie pe statie, care culmea nu functiona. Am zis sa imi verific si eu aceasta functie , vibratie (care platesti pretul si pentru ea), observ ca nici la mine nu functioneaza, insa pentru mine asta nu a reprezentat o asa mare problema si am decis sa ii pastrez asa.
A urmat proba de foc, o partida de 24 h pe Hermes, toate bune si frumoase pana cand un avertizor suna singur , fara sa fie lanseta pe el sau si cu lanseta pe el, bipuia asa a “prost”(probabil bantuit de crapul din balta). In afara de aceasta problema “SUPER INVENTIA AUTO MUTE “dadea rateuri, pe 2 avertizoare nu functiona, iar pe unul cand functiona cand nu, raspunsul domnului Mitranescu la aceasta problema fiind urmatorul : “depinde cum unghiul razelor de soare colaborat cu lanseta”, pai sa ma ierte Dumnezeu avertizorii trebuie sa ii tin numai la umbra?sau sa ii tin de bibelou?
Un alt aspect cu acesti avertizori de TOP TOP il reprezint surubul de inox,care culmea este tinut fix de avertizor de acea piulita, care daca este desfiletata putin acel surub de prindere pe pichet/buzzbar se misca ca naiba.Raspunsul domnului Mitranescu : “ toti avertizorii de la orice marca au la fel acea piulita pentru a tine fix surubul pe avertizor”, total ERONAT, cum se face ca la hakuyo 2018 acel surub ramane fix daca desfiletez piulita.
Pentru problemele cu avertizorul care bipuie singur a prost , rezolvarea din partea domnului Dan Mitranescu a fost : “trebuie facut rodajul avertizorilor, trebuie sa misti de rotite de multe ori sa isi faca un contact perfect”, am facut asta de mai multe ori , insa fara rezolvare, CAT INSEAMNA UN RODAJ? MINUTE ?ORE?ZILE?SA INVART CA PROSTU DE POTENTIOMETRE(vrajeala comerciala).
Dan Mitranescu imi spune ca normal ca nu stiu sa ii folosesc,pentru ca nu am nu stiu ce studii in mecanica. Sincer penibil acest raspuns pentru un produs care este caracterizat de dansul ca fiind TOP TOP, de o functionalitate ireprosabila.
Inteleg, este la inceput cu ei, dar eu cand am platit suma respectiva, am achizitionat un produs nou care trebuie sa functioneze asa cum este caracterizat fara sa fac eu nu stiu ce inginerii la ei ca sa ma pot utiliza de ei.
Din cate stiu eu din cunostinte, deja 6 persoane au probleme cu avertizorii Tazura(schimbat de statie, avertizori).
Inteleg nu am platit ca pentru Fox, am dat 550 lei pe un set de 3+1 si am decis sa ii cumpar prin prisma detaliilor oferite pe pagina site-ului Dan Mitranescu, am platit sa beneficiez de un produs fix cum este descris acolo.
Eu cand am platit 550 lei pe set, am dat banii mototoliti si am specificat dupa vreo doua zile ca trebuie indreptati, sau au fost rupti?cam asta se intampla si cu avertizorii, platesti, ii primesti, apoi iti bati capul cu problemele de functionalitate, citez din Dan Mitranescu “de o functionalitate ireprosabila”
Nota 10 pentru design.
Avertizori despre care vorbesc deja au fost dati retur, am incheiat orice capitol cu aceasta firma Tazura .

“Aventura cu lanseta MTX CLASS NEW CONCEPT” 750 lei(caracterizata si laudata de domnul Dan Mitranescu ca fiind cea mai buna lanseta pe care a pus mana vreodata, daca un pescar profesionist cu multe trofee in spate si cu o experienta extraordinara spune asta despre aceasta lanseta se pare ca am trait degeaba pe Pamant)
Am comanadat lanseta specificata mai sus, a sosit (intr-un carton, dar nu tub, ci carton), la o verificare minimalista nimic gresit, insa cand am stat sa ma uit mai atent la inele, la blanc, lanseta prezenta defecte clare de fabricatie (surplus de lac pe inele, zgarieturi, pe cotor urme de adeziv sau nu stiu ce naiba era), in fabrica din China lipseste cu desavarsire controlul calitati.
Raspunsul si rezolvarea la aceste probleme din parte domnului Dan Mitranescu a fost : “dai cu unghia sau cutitul ca se iau”, se iau pe naiba, am incercat si s-a facut ca naiba, a ramas alb acel loc.
Atasez mai jos poze cu lanseta.
Aceste probleme au fost semnalate de mine si pe pagina Dan Mitranescu de pe crapmania, insa au fost sterse din chestiuni de marketing probabil, insa nu suntem sub regim comunist sa nu avem drept la a ne exprima o parere cu privire la un anumit produs.
Nu am nimic cu persoana Dan Mitranescu, cu magazinul lui, nu apartin vreunui club de pescuit, nu detin vreun magazine cu articole de pescuit, nu am vreo legatura cu lupta aceasta acerba intre magazine pentru clientela, imi spun doar parerea si nu accept stilul acesta “smecheresc” de abordare , de gasirea unor “tertipuri ingineresti”cu produsele noi care nu functioneaza cum trebuie, DAR CARE ELE IN CONTINUARE SUNT CONSIDERATE TOP TOP, doar ca trebuie sa facem noi clienti improvitatii la ele, dar ele sunt noi si ar trebui sa functioneze ca atare.
Probabil sunt persoane care accepta acest gen de abordare, de produse, dar daca te respecti ca si client nu trebuie sa te lasi pacalit cu asemenea produse.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Avatar utilizator
Bogdan Zaharia
Moderator
Mesaje: 5358
Membru din: Dum Oct 03, 2010 21:54
Puncte: 0
Localitate: IASI
Contact:

Re: Avertizori Tazura/MTX class new concept

Mesaj de Bogdan Zaharia »

Mulțumim frumos pentru feed-back .
Fiecare își promovează marfa cum considera.
ImagineImagine
BÂZ

Dan Mitranescu
Veteran
Mesaje: 6808
Membru din: Sâm Dec 15, 2007 17:48
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Avertizori Tazura/MTX class new concept

Mesaj de Dan Mitranescu »

Imi cer scuze domnul Mihai pentru neplacerile aduse. Sunteti singurul in peste 20 de ani de activitate si cateva zecii de mii de lansete comercializate cu puncte de rasina pe ele, care sesizeaza aceasta problema. Va rog sa ma credeti ca nu am banuit ca deranjeaza pe cineva aceste aspecte.

Legat de faptul ca imi luati in ras activitatea competitionala si felul in care apreciez aceasta lanseta, va pun in vedere ca afirmatiile mele de "cea mai buna lanseta" se refera strict la performantele sculei in cauza si nu la senzatiile avute cand este privita. Asa sunt sculele prin definitie, pentru folosit si la asta se raporteaza caracterizarile lor.
Intelegand imediat situatia, respectiv ca v-ati luat o singura lanseta sa pescuiti la crap si ca sunteti deranjat de puncte de rasina care chiar erau putine in comparatie cu alte cazuri, v-am luat lanseta inapoi fara nici cea mai mica problema si v-am dat banii pe loc, suportand inclusiv taxa de transport pe celelalte produse care nu depaseau plafonul de 200 lei peste care transportul era gratuit.

De ce toate acestea dupa ce am colaborat cu toata buna credinta si civilizat, nu inteleg?!
Daca ati fost atat de deranjat de serviciile noastre dupa capitolul "lanseta" , de ce ati mai achizitionat si avertizorii, iar nu inteleg?!

Ajungem la avertizori. Am inteles imediat situatia, asa ca la prima iesire pe care ati avut-o in acelasi mod ca si acum, v-am rugat sa inapoiati avertizorii si sa va primiti banii. Nu ati vrut si ati decis sa ii pastrati. Bun. Ati fost la pescuit, dupa care ati venit si iar m-ati luat in acelasi stil, desi problemele comerciale de garantie sau restituiri se rezolva direct cu comerciantul, nu public.
V-am spus intodeauna sa inapoiati avertizorii.
De fiecare data reprosurile erau prioritare, chiar daca intodeauna am insistat sa incheiem relatia omeneste si civilizat.
Acum, dupa ce v-am inapoiat banii si pe avertizori, continuati cu atacurile chiar daca nu aveti niciun prejudiciu.

Impresia mea este ca intodeauna ati fost interesat doar de a cauta harta, in urma careia sa-mi aduceti prejudicii de imagine, sa-mi denigrati munca si credibilitatea.
Sunteti constient ca spuneti public ca pacalesc lumea , iar acest lucru imi aduce prejudiciu de imagine si ma calomniaza, desi eu am dat dovada de buna credinta in toate situatiile fata de dumneavoastra ?
Stiti ce spune legea despre calomnie, defaimare, sau despre prejudiciu ?

Avatar utilizator
Costin Tudora
Mesaje: 292
Membru din: Vin Iul 03, 2015 14:21
Puncte: 0
Localitate: Ploiesti

Re: Avertizori Tazura/MTX class new concept

Mesaj de Costin Tudora »

Ai avut probleme cu produsele .. ok, dar pe toate le-ai rezolvat primind toti banii inapoi cu toate ca le-ai folosit.

Eu am patit mai rau cu alte magazine de profil de la noi.. cand cumperi ceva si vrei sa returnezi iti zic "trebuie sa cumperi ceva din magazin de banii astia" asta daca esti norocos sa le ai fix nefolosite, noi, comandate online, cu pretul si eticheta pe ele si sa ai la tine bonul si sa completezi toate formularele de retur sau tii le trimitea la garantie.

Totusi ai iesit pe plus cu toate cele, inclusiv cu banii de transport .. de unde scoti atata hate ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

mihai87tk
Mesaje: 247
Membru din: Vin Mar 13, 2020 2:19
Puncte: 0
Localitate: Ploiești

Re: Avertizori Tazura/MTX class new concept

Mesaj de mihai87tk »

Dan Mitranescu scrie:
Mar Mai 18, 2021 2:41
Imi cer scuze domnul Mihai pentru neplacerile aduse. Sunteti singurul in peste 20 de ani de activitate si cateva zecii de mii de lansete comercializate cu puncte de rasina pe ele, care sesizeaza aceasta problema. Va rog sa ma credeti ca nu am banuit ca deranjeaza pe cineva aceste aspecte.

Legat de faptul ca imi luati in ras activitatea competitionala si felul in care apreciez aceasta lanseta, va pun in vedere ca afirmatiile mele de "cea mai buna lanseta" se refera strict la performantele sculei in cauza si nu la senzatiile avute cand este privita. Asa sunt sculele prin definitie, pentru folosit si la asta se raporteaza caracterizarile lor.
Intelegand imediat situatia, respectiv ca v-ati luat o singura lanseta sa pescuiti la crap si ca sunteti deranjat de puncte de rasina care chiar erau putine in comparatie cu alte cazuri, v-am luat lanseta inapoi fara nici cea mai mica problema si v-am dat banii pe loc, suportand inclusiv taxa de transport pe celelalte produse care nu depaseau plafonul de 200 lei peste care transportul era gratuit.

De ce toate acestea dupa ce am colaborat cu toata buna credinta si civilizat, nu inteleg?!
Daca ati fost atat de deranjat de serviciile noastre dupa capitolul "lanseta" , de ce ati mai achizitionat si avertizorii, iar nu inteleg?!

Ajungem la avertizori. Am inteles imediat situatia, asa ca la prima iesire pe care ati avut-o in acelasi mod ca si acum, v-am rugat sa inapoiati avertizorii si sa va primiti banii. Nu ati vrut si ati decis sa ii pastrati. Bun. Ati fost la pescuit, dupa care ati venit si iar m-ati luat in acelasi stil, desi problemele comerciale de garantie sau restituiri se rezolva direct cu comerciantul, nu public.
V-am spus intodeauna sa inapoiati avertizorii.
De fiecare data reprosurile erau prioritare, chiar daca intodeauna am insistat sa incheiem relatia omeneste si civilizat.
Acum, dupa ce v-am inapoiat banii si pe avertizori, continuati cu atacurile chiar daca nu aveti niciun prejudiciu.

Impresia mea este ca intodeauna ati fost interesat doar de a cauta harta, in urma careia sa-mi aduceti prejudicii de imagine, sa-mi denigrati munca si credibilitatea.
Sunteti constient ca spuneti public ca pacalesc lumea , iar acest lucru imi aduce prejudiciu de imagine si ma calomniaza, desi eu am dat dovada de buna credinta in toate situatiile fata de dumneavoastra ?
Stiti ce spune legea despre calomnie, defaimare, sau despre prejudiciu ?
Va rog eu hai sa nu o dam cu legea, in primul rand d-voastra incalcati flagrant legea, prin faptul ca nu eliberati bon fiscal, asa ca hai sa nu includem institutiile statului.
Eu mi-am spus punctul de vedere in speta de mai sus. Sa inteleg ca treceti la amenintari?
Ultima oară modificat Mar Mai 18, 2021 8:05 de către mihai87tk, modificat 1 dată în total.

mihai87tk
Mesaje: 247
Membru din: Vin Mar 13, 2020 2:19
Puncte: 0
Localitate: Ploiești

Re: Avertizori Tazura/MTX class new concept

Mesaj de mihai87tk »

Costin Tudora scrie:
Mar Mai 18, 2021 7:09
Ai avut probleme cu produsele .. ok, dar pe toate le-ai rezolvat primind toti banii inapoi cu toate ca le-ai folosit.

Eu am patit mai rau cu alte magazine de profil de la noi.. cand cumperi ceva si vrei sa returnezi iti zic "trebuie sa cumperi ceva din magazin de banii astia" asta daca esti norocos sa le ai fix nefolosite, noi, comandate online, cu pretul si eticheta pe ele si sa ai la tine bonul si sa completezi toate formularele de retur sau tii le trimitea la garantie.

Totusi ai iesit pe plus cu toate cele, inclusiv cu banii de transport .. de unde scoti atata hate ?
In primul rand este fix parerea mea cu un produs neconform iar in al doilea rand de unde ai dedus ca am iesit pe plus? Daca eu am platit transportul avertizorilor pe retur? unde este acel plus?

Dan Mitranescu
Veteran
Mesaje: 6808
Membru din: Sâm Dec 15, 2007 17:48
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Avertizori Tazura/MTX class new concept

Mesaj de Dan Mitranescu »

mihai87tk scrie:
Mar Mai 18, 2021 8:00


Va rog eu hai sa nu o dam cu legea, in primul rand d-voastra incalcati flagrant legea, prin faptul ca nu eliberati bon fiscal, asa ca hai sa nu includem institutiile statului.
Eu mi-am spus punctul de vedere in speta de mai sus. Sa inteleg ca treceti la amenintari?
Eu nu incalc nicio lege. Nu stiu daca pfa-ul care functioneaza la magazinul fizic v-a dat sau nu bon fiscal si nici nu are legatura cu discutia noastra. Pana la urma care va este problema, calitatea produselor, sau bonul?! Ati cerut bon si nu vi s-a dat ? Ati fost prejudiciat cu ceva ? Eu Mitranescu, sunt dator cu ceva in legatura cu acest aspect?
Nu, este evident tot un motiv de a cauta harta, asa cum ati facut si cu punctele de rasina de pe inele si cu avertizorii.

Eu va pun in vedere ca incalcati legea prin actiunea pe care o aveti la adresa mea. Aceasta nu este o amenintare.
Este doar procedura legala si de bun simt prin care se pune in vedere oponentului ca incalca legea, in cazul dumneavoastra faptele fiind de natura penala. ( calomnie si defaimare, insotite in cazul de fata de prejudiciu de imagine )

Eu va rog sa nu imi mai denigrati munca pentru ca nu v-am afectat cu nimic si nici nu stiu sa fiu dator la dumneavoastra cu ceva.

Dan Mitranescu
Veteran
Mesaje: 6808
Membru din: Sâm Dec 15, 2007 17:48
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Avertizori Tazura/MTX class new concept

Mesaj de Dan Mitranescu »

mihai87tk scrie:
Mar Mai 18, 2021 8:01
Costin Tudora scrie:
Mar Mai 18, 2021 7:09
Ai avut probleme cu produsele .. ok, dar pe toate le-ai rezolvat primind toti banii inapoi cu toate ca le-ai folosit.

Eu am patit mai rau cu alte magazine de profil de la noi.. cand cumperi ceva si vrei sa returnezi iti zic "trebuie sa cumperi ceva din magazin de banii astia" asta daca esti norocos sa le ai fix nefolosite, noi, comandate online, cu pretul si eticheta pe ele si sa ai la tine bonul si sa completezi toate formularele de retur sau tii le trimitea la garantie.

Totusi ai iesit pe plus cu toate cele, inclusiv cu banii de transport .. de unde scoti atata hate ?
In primul rand este fix parerea mea cu un produs neconform iar in al doilea rand de unde ai dedus ca am iesit pe plus? Daca eu am platit transportul avertizorilor pe retur? unde este acel plus?
Platitul returului a fost optiunea dumneavoastra. In mod normal trebuia sa ii returnati la magazinul fizic personal.
Plusul vine de la faptul ca ati folosit avertizorii fara sa platiti nimic comerciantului pentru asta.

Produs neconform ? ( Dupa criterii unice in istoria comertului cu lansete de crap? :wink: )
Pai in cazul asta se inapoiaza produsul, asa cum s-a si intamplat, si nu se face ulterior scandal public pentru asa ceva.
De aici poate sa vina un alt castig, :wink: chiar unul foarte mare, daca luam in calcul ca influencerii sunt platiti foarte bine sa faca astfel de actiuni.
Cu ocazia asta sa le .... .. .... la toti influencerii care fac mascat antireclama si la toti cei care ii platesc pentru asta.
Asta ca am adus vorba, separat de discutia noastra. :)
Ultima oară modificat Mar Mai 18, 2021 11:29 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

mihai87tk
Mesaje: 247
Membru din: Vin Mar 13, 2020 2:19
Puncte: 0
Localitate: Ploiești

Re: Avertizori Tazura/MTX class new concept

Mesaj de mihai87tk »

Dan Mitranescu scrie:
Mar Mai 18, 2021 10:53
mihai87tk scrie:
Mar Mai 18, 2021 8:00


Va rog eu hai sa nu o dam cu legea, in primul rand d-voastra incalcati flagrant legea, prin faptul ca nu eliberati bon fiscal, asa ca hai sa nu includem institutiile statului.
Eu mi-am spus punctul de vedere in speta de mai sus. Sa inteleg ca treceti la amenintari?
Eu nu incalc nicio lege. Nu stiu daca pfa-ul care functioneaza la magazinul fizic v-a dat sau nu bon fiscal si nici nu are legatura cu discutia noastra. Pana la urma care va este problema, calitatea produselor, sau bonul?! Ati cerut bon si nu vi s-a dat ? Ati fost prejudiciat cu ceva ? Eu Mitranescu, sunt dator cu ceva in legatura cu acest aspect?
Nu, este evident tot un motiv de a cauta harta, asa cum ati facut si cu punctele de rasina de pe inele si cu avertizorii.

Eu va pun in vedere ca incalcati legea prin actiunea pe care o aveti la adresa mea. Aceasta nu este o amenintare.
Este doar procedura legala si de bun simt prin care se pune in vedere oponentului ca incalca legea, in cazul dumneavoastra faptele fiind de natura penala. ( calomnie si defaimare, insotite in cazul de fata de prejudiciu de imagine )

Eu va rog sa nu imi mai denigrati munca pentru ca nu v-am afectat cu nimic si nici nu stiu sa fiu dator la dumneavoastra cu ceva.

Sa înțeleg ca este obligația mea ca si client sa va cer bon fiscal sau d-voastră ca magazin sa il eliberați?

Dan Mitranescu
Veteran
Mesaje: 6808
Membru din: Sâm Dec 15, 2007 17:48
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Avertizori Tazura/MTX class new concept

Mesaj de Dan Mitranescu »

mihai87tk scrie:
Mar Mai 18, 2021 11:14
Sa înțeleg ca este obligația mea ca si client sa va cer bon fiscal sau d-voastră ca magazin sa il eliberați?
Intrebarea nu are nicio legatura cu topicul sau cu activitatea mea pe acest forum, respectiv de promovare a produselor. Activitate pe care mi-o denigrati.
Va raspund totusi la intrebare:
Da. Este atributia clientului de a cere bon fiscal inainte sa faca scandal ca nu a primit.
Gasiti informatiile dorite aici: http://www.antifrauda.ro/Recomand%C4%83 ... a-130.html

Sa revenim la subiectul topicului, respectiv la acuzatiile pe care le faceti .
Puteti sa-mi spuneti de ce imi denigrati munca si imagine, fara sa cunosc vreun motiv prin care eu Mitranescu, sau produsele pentru care raspund moral, sa va fi prejudiciat cu ceva ? Puteti sa raspundeti la intrebarea asta fara sa va mai abateti de la ea, raspunzand cu alte intrebari ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”