Ce parere aveti de noile produse Shimano.Ma intereseaza husele individuale, la 62 ron/bucata(Tot.....ing), cred ca sunt o solutie de luat in calcul.
Am vazut ca au scos o gama complecta de bagajerie(huse, genti, borsete, saltea primire,etc), la niste preturi mici, ceea ce ma pune pe ganduri.
Ma intereseaza daca este o chestie de marketing(atragere clienti), sau preturile mici se regasesc si in calitatea materialelor si a produselor.
Multumesc
darius123 scrie:Stiu ca nu au fost in stoc niciodata, dar am vorbit cu cei de la magazin si au zis ca in mod normal, in Ianuarie le vine toata marfa Shimano.
Si cand le v-a venii marfa sa vezi atunci preturi de te doare capu parca vad.Tipic romanesc ce nu este pe stoc este la cel mai mic pret de pe piata .La ce bun mai tii produsele online puse daca nu le-ai avut in stoc niciodata asta chiar e strategie de marketing
preturile din catalogul shimano pe 2013 sunt pentru cumparatori si nu pt patronii de magazine.ar trebui sa platiti preturile care sunt acolo...daca preturile sunt mult mai mari atunci puteti sa faceti comanda la un magazin din anglia.va strangeti 3-4 insi si va ajunge putin costul la transport.
Dar de ce din Anglia ? La fel de bine le poti lua din Germania sau Austria. Cateodata e chiar mai ieftin decat din Anglia.
Oricum, preturile afisate de Totalfishing sunt aproximativ egale cu cele din Germania, adica preturi bune, suportabile.
Referitor la bagajeria shimano, produsele au fost comandate de ceva vreme si asteptam sa vina importul
Au fost urcate pe site din motive foarte simple pe care clientii nostri in mare majoritate le cunosc.
In primul rand stocul pe online si portofoliul de produse de pe online este sincronizat cu stocul din magazinul fizic, nici un produs nu intra in magainul fizic fara sa fie pe online, iar produsele cand sosesc nu pot fi receptionate fara prezenta lor pe online.
In al doilea rand importul trebuia sa vina deja si sa nu apara acest decalaj intre prezenta pe site si prezenta fizica, din nefericre intarzierea exista si se datoreaza furnizorului, noi le-am comandat de ceva vreme si aveam termen de livrare la ele decembrie 2012.
In al treilea rand clientii si vizitatorii site-ului pot vedea ca vor veni aceste produse, si pot folosi optiunea "Alerta stoc" astfel incat sa fie notificati automat pe e-mail atunci cand produsul intra in stoc.
Din nefericire nu vor veni toate produsele, sunt noutati absolute si unele dintre ele nu au ajuns inca la depozitul central shimano din Olanda, si nu vor fi prezente in acest import.
Le asteptam si noi pe toate cu interes, sa le vedem cum sunt.
Preturile raman, daca nu schimba furnizorul nostru ceva, am incercat sa le tinem putin sub preturile din vest, asa cum facem cu orice gama de produse este posibil.
Ce frumos suna toata povestea scrisa mai sus .Tatiiiiiiiiiiiii ati uitat un singur lucru ,mai sunt persoane care fac comert de o viata si textele scrise de tine se predau si pe timpurile noastre .Acum nu se mai numesc agenti comerciali se numesc directori de marcheting dar uite ca textele au ramas aceleasi .
Problema este foarte simpla ai uitat sa anunti doritorii care nu vor gasi produsele dorite ca exista un text cu o scuza si pentru ei. Ne cerem scuze dar produsul solicitat de dv tocmai ce s-a epuizat, au fost comandate mai multe dar furnizorul ne-a expediat mai putine si de aceea produsul solicitat de dv nu mai este momentan pe stoc .
Mama lui de comert.
produsele respective nu au fost anuntate ca fiind pe stoc
au fost introduse pe magazin la noutati, cu stoc indisponibil de la inceput
cand vin, vor avea si stoc vizibil
nu au existat comenzi neonorate pe ele, nu cred ca ne poate reprosa cineva ceva