Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ryobi Proskyer Nose Power nu are tambur de grafit?Ms.mult de interventie..darius123 scrie:Spune si la ce pret le-ai gasit. Dupa parerea mea, nu prea mai merita sa dai 250-300 pe o mulineta Okuma sau Banax noua, cand poti sa gasesti Ultegra 5500 second in suma de 300-350 ron.
O alta mulineta pe care ti-o recomand, este Ryobi Proskyer Nose Power, este cu mult peste orice mulineta Okuma, Attack, Banax, etc. In mod normal, pretul lor pe forum este de 200-250 ron.
Si Okumele sunt mulinete bune, nu am avut probleme cu ele, dar nu as da mai mult de 150-200 ron pe o mulineta. Eu am folosit Okuma Distance si am fost foarte multumit de ele, cu mult peste Powerliner sau Attack, mulinete cu care am mai pescuit.
Am vazut o varianta la pretul de 280 ron,noua,pe un site,si cred ca are tambur de grafit.darius123 scrie:Sunt mai multe variante pe piatza. Eu ma refer la varianta cu 3 tamburi de aluminiu. Mai exista varianta cu 1 tambur de aluminiu si 1 tambur de grafit. Mulineta este identica ca si angrenaje, diferenta este de 1 rulment in plus pentru varianta cu 3 tamburi de aluminiu. Mulineta este scumpa de noua, dar pe forum s-au vandut si cu 150 ron.
Am avut powerliner si vreau sa cumpar altceva,problema e ca nu stiu ce....Bogdan87 scrie:De ce nu te orientezi spre okuna axeon axs 60? Sunt cu mult peste mulinetele peste cele mentionate de tine. Daca nu ma insel sunt 5 buc la vanzare cu tambur de rezerva de aluminiu la pretul de 300 ron/buc.
Nu crezi ca e cam mult ?Bogdan87 scrie:De ce nu te orientezi spre okuna axeon axs 60? Sunt cu mult peste mulinetele peste cele mentionate de tine. Daca nu ma insel sunt 5 buc la vanzare cu tambur de rezerva de aluminiu la pretul de 300 ron/buc.