BARCUTA cu SONAR si GPS

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
viorel doloc
pescar de competitie
Puncte: 0

BARCUTA cu SONAR si GPS

Mesaj de viorel doloc »

Salut.
Va rog frumos, pe cei cu experienta in folosirea barcutelor, sa-mi recomandati ceva de calitate, in jurul sumei de 1000 euro !
Va multumesc anticipat!!!
Carp Passion

viorel doloc
pescar de competitie

Re: BARCUTA cu SONAR si GPS

Mesaj de viorel doloc »

Astept sfaturile dvs.!!!
Carp Passion

BBadescu

Mesaj de BBadescu »

Buna ziua,

Eu am un Carponizer cu 2 cuve si sonar. Ambele (barca si sonarul) isi fac treaba, cu precizarea ca nu am plantat mai departe de 150 m. La minusuri, as pune viteza si consumul de energie al barcii ( o sa va trebuiasca mai multi acumulatori).

Bogdan,

PS: aveti si mp.
...cum se poate prinde pestele mic cu unelte mari...

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Din ce vad vrei sa investesti ceva bani in vaporas. Eu iti recomand ca la banii astia sa cauti undeva la o firma consacrata si neaparat sonar dar si cel mai important si gps .Gps este foarte foarte bun in a planta in acelasi loc de unde ai scos pestele . Numai cu sonar nu este la fel de eficient dar combinatia sonar si gps este excelenta. Sunt si persone care fac astfel de vaporase dar daca tot vrei sa investesti iti recomand sa cauti pe net firme consacrate in constructia de vaporase . E foarte simplu la orice vaporas poti adapta si singur un sonar darrrrrrrrrrrr gps nu poate adapta orcine.Vrei calitate ei calitate. Iti urez sa gasesti vaporasul dorit si la un pret rezonabil fiindca sunt firme consacrate care construiesc vaporase si care ajung si la 3-4000 de eu .

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Multumesc pentru sfaturi.
Avem un SEEDYCARP........dar vrem ceva foarte performant, cu sonar si gps.
Deocamdata am gasit doar o varianta care corespunde cerintelor noastre....Barcuta HALABAMA.
Astept in continuare si alte pareri.
Carp Passion

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”