Beastmaster BX 12325L versus Tribal Velocity 12325 (50)

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

lucian_dj
Puncte: 0

Re: Beastmaster BX 12325L versus Tribal Velocity 12325 (50)

Mesaj de lucian_dj »

Tribal velocity vazute azi arata aiurea la mufare tronsonul de varf este mai gros decat cotorul lansetei.

cipkill

Mesaj de cipkill »

lucian_dj scrie:Tribal velocity vazute azi arata aiurea la mufare tronsonul de varf este mai gros decat cotorul lansetei.
eu nu am apucat sa le vad decat in poze, care nu arata zona spigotului si a imbinarii ....
desi au si inel de 50, la aceleasi specificatii de lungime si putere sunt sensibil mai grele decat beastmaster ceea ce spune ceva despre materialul folosit, asta daca nu-s mai grele si din cauza duplonului de pe maner desi nu cred. Nu stiu ce fel de tribale mai sunt si astea la pret de forcemaster ...

cristi30

Mesaj de cristi30 »

lucian_dj scrie:Tribal velocity vazute azi arata aiurea la mufare tronsonul de varf este mai gros decat cotorul lansetei.
Ptr ca e mufare inversa,e normal la acest tip de mufare

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Chiar astazi am pus una langa alta o lanseta Beastmaster si una Velocity, ambele varianta 3,9m si 3,5 lbs. Nu au nimic in comun, incepand cu designul si terminand cu actiunea lansetei. Velocity este cu 2-3 clase peste Beastmaster, nu cred ca intamplator a fost introdusa in gama Tribal.
Repet, am Beastmaster si sunt foarte multumit dar.... :)
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 31015.html

cipkill

Mesaj de cipkill »

miki scrie:
Chiar astazi am pus una langa alta o lanseta Beastmaster si una Velocity, ambele varianta 3,9m si 3,5 lbs. Nu au nimic in comun, incepand cu designul si terminand cu actiunea lansetei. Velocity este cu 2-3 clase peste Beastmaster, nu cred ca intamplator a fost introdusa in gama Tribal.
Diferenta de actiune in ce consta? Este un model nou si nu am avut ocazia sa pun mana pe el ...

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Diferenta de actiune consta in felul cum reactioneaza blankul sub presiunea exercitata. La modelul Velocity aceasta presiune este preluata diferit, forta este preluata "controlat" , blankul reactioneaza mai "bland" fara a fi lipsit de putere, amortizeaza mai bine socurile,se cabreaza treptat si continu. La Beastmaster, care detine un varf mai rigid, aceasta forta face sa se cabreze si talonul chiar dintr o faza incipienta. Este ceva de genul unui luptator fortos si brutal si un luptator fortos si tehnic. O sa incerc sa fac poze cu reactia blankului si la Velocity si la Beast sub actiunea acelorasi greutati, poate chiar un filmulet. In lansare inca nu stiu, cu toate ca fierb sa fac o proba. La primul contact vizual Velocity mi a dat senzatia de lanseta lipsita de vlaga dar in momentul in care am pus mana lucrurile s au schimabat. In primul rand, fata de Beastmaster, nu este acea senzatie ca lanseta "trage de varf", si asta in conditiile in care blankul este montat cu inele mai mari si mai grele(inel de plecare de 50mm). Ca si finisaje ....levierul este imbracat in tub termo"catifelat", finisazul exterior al blankului este mat....o frumusete, cel putin dupa gustul meu. A nu se intelege ca Beastmaster nu este o lanseta buna, chiar foarte buna in gama ei de pret, dar....Velocity este mai stilata :)

cipkill

Mesaj de cipkill »

Astept cu nerabdare rezultatele testului comparativ ;)

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

miki scrie:
Gama Tribal a inghitit deja Speedmaster, acum urmeaza Beastmaster !
Velocity e gandit ca inlocuitor pentru Beastmaster si ma indoiesc, ca e cu 2-3 clase peste Beast ! O spune si pretul, care in tari cu apa calda e in jur de 100e !! :wink:
Chiar si blancul e facut din carbon XT60, exact ca la Beastmaster ! :mrgreen:
Numai la noi se poate ca o lanseta de 100e gen Velocity, sa costa cat..un Fox Horizon de exemplu, care joaca in cu totul alta liga ! :wink:

Aceasi manevra s-a facut si cand au inlocuit Speedmaster AX si au introdus...Tribal A. :wink: (aceasi Marie, cu alta palarie)

Oricum, lansete ca Beastmaster modelul vechi si ca Tribal XTA n-o sa mai faca Shimano !(poate ca Intensity si alea de peste 300e sa fie mai bune dar in rest..)

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

@Neamtu
da modelul vechi de Beast ce are aşa special?O fi având ceva de nu ma lasa sufletul să le dau,deşi is 3Lbs
Tribal XS1 am vazut si sunt tare faine .....

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Neamtul scrie: Chiar si blancul e facut din carbon XT60, exact ca la Beastmaster !
Beastmaster are si Biofibre. Cred ca e un plus :)
Oricum, nebunia asta cu tzashpe modele in gama Tribal mi se pare aiureala.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”