Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
eu nu am apucat sa le vad decat in poze, care nu arata zona spigotului si a imbinarii ....lucian_dj scrie:Tribal velocity vazute azi arata aiurea la mufare tronsonul de varf este mai gros decat cotorul lansetei.
Ptr ca e mufare inversa,e normal la acest tip de mufarelucian_dj scrie:Tribal velocity vazute azi arata aiurea la mufare tronsonul de varf este mai gros decat cotorul lansetei.
Chiar astazi am pus una langa alta o lanseta Beastmaster si una Velocity, ambele varianta 3,9m si 3,5 lbs. Nu au nimic in comun, incepand cu designul si terminand cu actiunea lansetei. Velocity este cu 2-3 clase peste Beastmaster, nu cred ca intamplator a fost introdusa in gama Tribal.lucian_dj scrie:Tribal velocity vazute azi arata aiurea la mufare tronsonul de varf este mai gros decat cotorul lansetei.
Diferenta de actiune in ce consta? Este un model nou si nu am avut ocazia sa pun mana pe el ...miki scrie:Chiar astazi am pus una langa alta o lanseta Beastmaster si una Velocity, ambele varianta 3,9m si 3,5 lbs. Nu au nimic in comun, incepand cu designul si terminand cu actiunea lansetei. Velocity este cu 2-3 clase peste Beastmaster, nu cred ca intamplator a fost introdusa in gama Tribal.lucian_dj scrie:Tribal velocity vazute azi arata aiurea la mufare tronsonul de varf este mai gros decat cotorul lansetei.
Repet, am Beastmaster si sunt foarte multumit dar....![]()
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 31015.html
Gama Tribal a inghitit deja Speedmaster, acum urmeaza Beastmaster !miki scrie:Chiar astazi am pus una langa alta o lanseta Beastmaster si una Velocity, ambele varianta 3,9m si 3,5 lbs. Nu au nimic in comun, incepand cu designul si terminand cu actiunea lansetei. Velocity este cu 2-3 clase peste Beastmaster, nu cred ca intamplator a fost introdusa in gama Tribal.lucian_dj scrie:Tribal velocity vazute azi arata aiurea la mufare tronsonul de varf este mai gros decat cotorul lansetei.
Repet, am Beastmaster si sunt foarte multumit dar....![]()
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 31015.html
Beastmaster are si Biofibre. Cred ca e un plusNeamtul scrie: Chiar si blancul e facut din carbon XT60, exact ca la Beastmaster !