Beastmaster cu inele Fuji k sau intensity?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

jugarucristian
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Beastmaster cu inele Fuji k sau intensity?

Mesaj de jugarucristian »

adrian bunoiu scrie:Foarte bun subiectu si foarte bun raspunsul lui Cristian Jugaru(personal m a pus pe ganduri)
Si eu vroiam sa vand BM pentru a achizitiona xs1 intensity tocmai pentru a castiga 10 15 m in plus si credeam ca cu intesity o sa fie mult mai usor de atins acest scop datorita actiunii celor 2 bete-
BM actiune parabolica iar XS1 actiune rapida.
Cristian Jugaru dar cu DD 38 ai pescuit?sau aruncat?Personal nu am aruncat nici cu xs1 nici cu DD 38 dar m ar interesa o comparatie intre aceste 2 modele si BM.
Pe standul 5 pe Hermes cu BM nu prindeam malul iar pe pamant masurat fara montura 150-155m fir de 0,22 iar cu Velocity la fel.
LR 42 este o lanseta greu de incarcat pentru cei care nu sunt aruncatori foarte buni?
Multumesc

Cu DD38 nu am pescuit, dar am dat cu el la casting, pe pamant.
Iti pot spune ca este o lanseta foarte usoara, in jur de 300 si ceva de grame cu care poti lansa la distante foarte mari cu plumbi de greutati mici...
Cred ca maximul pentru aceasta lanseta ar fi un plumb de 120g+montura.
Au fost foarte multe aruncari cu acest model de peste 180m, chiar daca cei care au dat cu el, inclusiv eu, era prima data cand am pus mana pe el si nu stiam mare lucru despre aceasta lanseta.
Chiar am castigat si un pariu(o pizza), pentru ca am dat cu el peste 180m, cel care a pus pariul cu mine, poate sa confirme, daca citeste aici :)))))
Noi am folosit DD38 cu o mulineta Okuma Axeon, fir de 0.235mm ultraknot+plumb de 115 grame, daca imi aduc bine aminte asta era firul, pentru ca au fost ceva discutii intre noi cu privire la firul cu care aruncam si am pus toti acelasi fir, acum sper sa nu ma insel...
Daca vrei mai multe detalii despre aceasta lanseta, cred ca cel mai in masura sa iti spuna despre ea, este chiar cel care le face si anume Silviu Florescu, el te poate sfatui cel mai bine...

In legatura cu LR42, este o lanseta ce nu se incarca tocmai usor,dar cu exercitiu, iesiri constante la casting, fie pe pamant sau pe apa, dar cel mai bine este sa arunci pe pamant, acolo vezi exact progresele pe care le faci, cu ce plumb incarci lanseta tu cel mai bine, cu ce fir si tot asa...
Iti perfectionezi tehnica sau inveti un stil de aruncat nou, care crezi ca este cel mai potrivit pentru tine, care crezi ca te ajuta sa atingi distante cat mai mari in aruncare....
Acum ca se apropie si iarna o sa iesim cam in fiecare wk la casting, de fiecare daca cand vremea ne-a permis am iesit in numar mare si s-au vazut progresele facute de toti cei care au venit, deoarece acolo sunt oameni in masura sa vorbeasca despre aruncatul la distanta, care te pot ajuta cu sfaturi sa iti gasesti un stil al tau de a lansa....
In iarna anului 2015, reuseam sa lansez la 184m (cea mai buna aruncare a mea pana atunci), cu un fir de 0.205mm si plumb de 120g...
Iarna ce tocmai a trecut am iesit cam in fiecare wk la casting si s-au vazut clar progresele pe care le-am facut...pot spune ca 185m nu mai sunt o problema cu fir de 0.235, pe care il folosesc acum, fir de 0.20mm nu am de gand sa mai folosesc in viata mea, am avut ceva neplaceri cu el....
Am reusit chiar 3 aruncari consecutive de peste 180m cu montura si bila de 18mm+fir de 0.235.
Nu sunt un aruncator care se bazeaza pe forta, asta o pot spune mai multi, sa zicem ca mi-am gasit un stil de aruncare mai de "cioban" :lol:
Sfatul meu este sa iesi sa te antrenezi cat mai mult si or sa se vada cu siguranta progresele :)
C.S SENZOR TEAM

jugarucristian
CS SENZOR

Mesaj de jugarucristian »

Imi cer scuze de greseala, aruncarea a fost de peste 190m pentru pizza :lol:
Stiam eu ca nu avea cum sa fie doar 180m si am cautat in arhive :lol:

Neicu Robert: "sa nu il uitam pe Jugaru care a dat 190,01 m pt o pizza! Pariul era de 190 m si cu două peruci a ajuns acolo!Sau pe stas care a avut și el auncari bune( în afară de alea cu peruci :D) nu mai vorbesc de cei care dădeau peste mine in calugar :lol: :lol: "
C.S SENZOR TEAM

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

jugarucristian scrie: Chiar am castigat si un pariu(o pizza), pentru ca am dat cu el peste 180m, cel care a pus pariul cu mine, poate sa confirme, daca citeste aici :)))))
pe mine vrei sa ma intrebi ?! :lol: a fost buna pizza ... :roll: si servirea ..
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual