Tu vrei sa cumperi din magazin sau sa-l faci de minune p-ala ca sa-ti vand mai ieftin?freespirit scrie:De curiozitate, de cand le aveti in stoc?..

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Tu vrei sa cumperi din magazin sau sa-l faci de minune p-ala ca sa-ti vand mai ieftin?freespirit scrie:De curiozitate, de cand le aveti in stoc?..
Nu-mi place sa mi se spuna niste lucruri care nu se potrivesc cu realitatea!! Cand cineva ofera niste explicatii care par cam greu de crezut, cand aflu ca nu e adevarat si ca vinde un produs mai scump decat este in magazin, doar nu sunt nebun, sa mai cumpar acel produs, daca mentalitatea romaneasca nu poate depasi nivelul de "ce, mă, te uiti la cativa lei...ce, mă, ma innebunesti pentru o borseta de 50 de lei...", se vede de ce suntem atat de inapoiati, si n-avem nicio sansa de revenire...pot sa cumpar si am cumparat si scule rare, de colectie, cu bani pe care nu cred ca i-au dat prea multi pe asa ceva, dar, caut calitatea optima, la pretul cel mai convenabil, pentru acelasi produs!Albert scrie:Tu vrei sa cumperi din magazin sau sa-l faci de minune p-ala ca sa-ti vand mai ieftin?freespirit scrie:De curiozitate, de cand le aveti in stoc?..