Borseta/husa/gentuta Daiwa pentru cantar

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Borseta/husa/gentuta Daiwa pentru cantar

Mesaj de Albert »

freespirit scrie:De curiozitate, de cand le aveti in stoc?..
Tu vrei sa cumperi din magazin sau sa-l faci de minune p-ala ca sa-ti vand mai ieftin? :lol:

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Albert scrie:
freespirit scrie:De curiozitate, de cand le aveti in stoc?..
Tu vrei sa cumperi din magazin sau sa-l faci de minune p-ala ca sa-ti vand mai ieftin? :lol:
Nu-mi place sa mi se spuna niste lucruri care nu se potrivesc cu realitatea!! Cand cineva ofera niste explicatii care par cam greu de crezut, cand aflu ca nu e adevarat si ca vinde un produs mai scump decat este in magazin, doar nu sunt nebun, sa mai cumpar acel produs, daca mentalitatea romaneasca nu poate depasi nivelul de "ce, mă, te uiti la cativa lei...ce, mă, ma innebunesti pentru o borseta de 50 de lei...", se vede de ce suntem atat de inapoiati, si n-avem nicio sansa de revenire...pot sa cumpar si am cumparat si scule rare, de colectie, cu bani pe care nu cred ca i-au dat prea multi pe asa ceva, dar, caut calitatea optima, la pretul cel mai convenabil, pentru acelasi produs! :wink:
P.S. Doar in Romania, doar in aceste vremuri manelizate, mai poti sa te lauzi ca ai cumparat un produs cu pretul cel mai mare de pe piata, eventual, DE LA MALL, CA SA DEA BINE, desi se poate gasi acelasi produs, identic, la un pret mult mai mic...îi las pe altii sa se ocupe de asa ceva, eu...MA UIT SI LA "CATIVA LEI", DACA O LUAM ASA...DIN ĂIA "CATIVA LEI" CUMPAR ALTCEVA, DECAT SA-I ARUNC, CUM PROCEDEAZA ALTII, CARE RÂD, CA IMBECILII, CAND NU SUNT TOTI PROSTI CA EI...
P.P.S. Nu ma refer la cineva, anume, doar la "specia" aceasta majoritara si la cei care se simt... :lol:
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Dacă găsește la juma' de preț cumpără câte trei bucăți. Colecționează și pentru cei mici, să fie acolo pentru când vor crește mari!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”