Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
o sa te las pe tine sa o descoperi singur. ce zici?florinalin scrie:Și nu ne spui și noua care crezi tu ca este distanta optima de la curbura cârlig la momeala?
2+2=5bogdan5 scrie:Nu va ironizati reciproc, in carp fishing nu exista secrete, doar detalii...
Salut !balan petrica scrie:florinalin scrie:Pai dacă tot te lauzi pe aici ca ai descoperit America mă gândeam ca ne luminezi și pe noi. ...[/quot
te-as lumina pe tine in mod special. fata in fata .ce zici? apropo...ai vazut balta pe anul asta?
Cand vrei tu ne luminam reciproc. Eu cred ca ti-am adresat o intrebare colegial pescareasca, dar tu ti-ai dat cu mucii in fasole si te-ai comportat ca un nesimtit. Si fii sigur ca nu ai vazut tu balta de cate ori am vazut-o eu. Nu te mai obosii sa raspunzi ca iti dau pas de acum......balan petrica scrie:florinalin scrie:Pai dacă tot te lauzi pe aici ca ai descoperit America mă gândeam ca ne luminezi și pe noi. ...[/quot
te-as lumina pe tine in mod special. fata in fata .ce zici? apropo...ai vazut balta pe anul asta?