carlige ruginite!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Alexandru Popescu
Puncte: 0

carlige ruginite!

Mesaj de Alexandru Popescu »

Buna ziua,

Inainte de a va adresa intrebare doresc sa specific de la inceput ca nu ma intereseaza marketingul , doar o pura informare.

Am fost plecat in Delta Dunarii timp de o saptamana si in viata mea nu am patit sa-mi rugineasca carligele, agrafele de prindere etc. Tin sa precizez ca am prescuit cu Gamakatsu si Hayabusa.

La fel agrafele dupa maxim 24 de ore ruginea si de cateva ori am scos montura din apa fara carlig cu agrafa ruginita si rupta. Aveti idee de ce?

Nu am patit asa ceva niciodata,desi,merg in Delta de 10+ ani, am pescuit la inceput si cu scule,accesorii, luate de la dragon sau te miri de pe unde, pentru ca nu puneam accent pe calitate si nu au ruginit niciodata.
...

shahjaban
pescar de competitie

Re: carlige ruginite!

Mesaj de shahjaban »

Sigur ai pescuit in Dunare ?? poate ai nimerit in vreo fosa septica , ceva ???...:D :D
glumesc Alexandru ....nici eu nu am patit asa ceva ...nici nu am auzit !! ....
Dragos C. - Brasov

Alexandru Popescu

Re: carlige ruginite!

Mesaj de Alexandru Popescu »

Pot face zilele acesta poza sa vedeti si da sigur am pescuit in Dunare. Chiar pe Dunarea noua la intrare cum iesi din port de la Murighiol pe partea stanga,apa foarte adanca, substrat moale curent puternic si nu am prins sau avut agatatura in fata. Pragul era la 50 de cm de mal. La 1 m de mal apa avea 4-5 m. la 5 m ajungea si la 20.
...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”