Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Foarte buni, singura mica problema ar fi bateriile care le gasesiti foarte greu dar vin pe comanda la orice magazine de electronice care se respecta. Cu baterii noi, uiti sa le mai schimbi.maldea scrie:Fur acest topic.
Ce spuneti despre ATT-urile de la Gardner?
Au aparut cele noi, cu underlit. Am inteles ca diferenta fata de cele vechi consta doar in pozitionarea led-ului sub rotita. Pe forumurile de afara sunt foarte apreciate. A folosit cineva?
Salut,acidutzu scrie:Foarte buni, singura mica problema ar fi bateriile care le gasesiti foarte greu dar vin pe comanda la orice magazine de electronice care se respecta. Cu baterii noi, uiti sa le mai schimbi.
FlorinZ scrie:salut,am la vanzare 4 senzori+statie Mack 2 Prism FX tara de origine Franta,super buni(personal am fost foarte multumit de ei,foarte sensibili atat pe inainte cat si pe drop back,waterproof,fotocelula,statia functioneaza atat in regim sonor cat si pe vibratii,autonomie statie-senzori apx 600 m,culori galben,verde,rosu, albastru,cu posibilitatea schimbarii culorii diodei,functionarea este asigurata de baterii de 9 V,nu am apucat sa-i folosesc decat o partida de 72 de ore,deoarece am avut ocazia unui upgrade la capitolul asta in speta statie+senzori de la Prowess,modelul Ikon,2013 anul fabricatiei,senzorii Mack nu au absolut nici un defect,la fel si statia,se poate face si proba la ei.Daca sunteti interesat,Florin este numele meu sunt din Campina si ma puteti contacta la telefon 0727583223.Stima si fire intinse pe 2013.
Bateriile le gasesti pe Str. Maica Domnului din zona Lacul Tei, de la Lizeanu mai sus, sunt foarte multe magazine de electronice, de acolo mi-am luat eu pt senzorii de la Prologic.grasile scrie:Foarte buni, singura mica problema ar fi bateriile care le gasesiti foarte greu dar vin pe comanda la orice magazine de electronice care se respecta. Cu baterii noi, uiti sa le mai schimbi.maldea scrie:Fur acest topic.
Ce spuneti despre ATT-urile de la Gardner?
Au aparut cele noi, cu underlit. Am inteles ca diferenta fata de cele vechi consta doar in pozitionarea led-ului sub rotita. Pe forumurile de afara sunt foarte apreciate. A folosit cineva?
Ar fi de luat in calcul si Fox RXkoklinos scrie:Salut !
As vrea sa achizitionez si eu un set de 4 avertizori + statie si nu stiu ce sa aleg , de aceea va cer si voua un sfat .
Am sa postez mai sus 3 modele de senzori care ma " incanta " .
Daca a-ti putea sa scrieti si de ce a-ti facut acea alegere ar fi ideale pt a putea sa vad si eu plusuri si minusuri .
Multumesc anticipat !
P.S. Sincer eu inclin spre JRC .