Ce avertizori sa aleg ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Ce sa aleg ?

JRC Radar DSI
17
23%
Fox Eos-r
16
22%
Delkim TXI
40
55%

Voturi totale: 73

Ahotnic
Puncte: 0

Re: Ce avertizori sa aleg ?

Mesaj de Ahotnic »

are cineva JRC radar? ce stiti de ei?

Osiris

Mesaj de Osiris »

Delkim fara discutie.
Daca sunt setati corect, nu dau rateuri nici pe dropback.

florin crapanu

Mesaj de florin crapanu »

fox eos-r si au mers bine insa sunt mari consumator de energie

ce inseamna pentru tine ca sunt mari consumatori de energie
PESCAR BOLNAV LA C[R]AP

grasile

Mesaj de grasile »

maldea scrie:Fur acest topic.

Ce spuneti despre ATT-urile de la Gardner?
Au aparut cele noi, cu underlit. Am inteles ca diferenta fata de cele vechi consta doar in pozitionarea led-ului sub rotita. Pe forumurile de afara sunt foarte apreciate. A folosit cineva?
Foarte buni, singura mica problema ar fi bateriile care le gasesiti foarte greu dar vin pe comanda la orice magazine de electronice care se respecta. Cu baterii noi, uiti sa le mai schimbi.

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

Foarte buni, singura mica problema ar fi bateriile care le gasesiti foarte greu dar vin pe comanda la orice magazine de electronice care se respecta. Cu baterii noi, uiti sa le mai schimbi.[/quote]

Salut,
Ce model sunt aceste minunate baterii care se gasesc asa greu?
"Invingatorii nu pierd niciodata"

grasile

Mesaj de grasile »

acidutzu scrie:Foarte buni, singura mica problema ar fi bateriile care le gasesiti foarte greu dar vin pe comanda la orice magazine de electronice care se respecta. Cu baterii noi, uiti sa le mai schimbi.
Salut,
Ce model sunt aceste minunate baterii care se gasesc asa greu?[/quote]

476A de 6v asa arata http://www.fenixbattery.com/en/6V-ALAKA ... 44-65.html. Gasesti de 3 V, 12 V dar de 6 v putin mai greu.Dar senzorul consuma foarte putin, creda ca tin si 2 ani de zile.

FlorinZ

Mesaj de FlorinZ »

salut,am la vanzare 4 senzori+statie Mack 2 Prism FX tara de origine Franta,super buni(personal am fost foarte multumit de ei,foarte sensibili atat pe inainte cat si pe drop back,waterproof,fotocelula,statia functioneaza atat in regim sonor cat si pe vibratii,autonomie statie-senzori apx 600 m,culori galben,verde,rosu, albastru,cu posibilitatea schimbarii culorii diodei,functionarea este asigurata de baterii de 9 V,nu am apucat sa-i folosesc decat o partida de 72 de ore,deoarece am avut ocazia unui upgrade la capitolul asta in speta statie+senzori de la Prowess,modelul Ikon,2013 anul fabricatiei,senzorii Mack nu au absolut nici un defect,la fel si statia,se poate face si proba la ei.Daca sunteti interesat,Florin este numele meu sunt din Campina si ma puteti contacta la telefon 0727583223.Stima si fire intinse pe 2013.
pana nu faci foc,fum nu iese[/b]

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

FlorinZ scrie:salut,am la vanzare 4 senzori+statie Mack 2 Prism FX tara de origine Franta,super buni(personal am fost foarte multumit de ei,foarte sensibili atat pe inainte cat si pe drop back,waterproof,fotocelula,statia functioneaza atat in regim sonor cat si pe vibratii,autonomie statie-senzori apx 600 m,culori galben,verde,rosu, albastru,cu posibilitatea schimbarii culorii diodei,functionarea este asigurata de baterii de 9 V,nu am apucat sa-i folosesc decat o partida de 72 de ore,deoarece am avut ocazia unui upgrade la capitolul asta in speta statie+senzori de la Prowess,modelul Ikon,2013 anul fabricatiei,senzorii Mack nu au absolut nici un defect,la fel si statia,se poate face si proba la ei.Daca sunteti interesat,Florin este numele meu sunt din Campina si ma puteti contacta la telefon 0727583223.Stima si fire intinse pe 2013.

pune si tu niste poze cu ei sa ii vedem.
catch&release

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

grasile scrie:
maldea scrie:Fur acest topic.

Ce spuneti despre ATT-urile de la Gardner?
Au aparut cele noi, cu underlit. Am inteles ca diferenta fata de cele vechi consta doar in pozitionarea led-ului sub rotita. Pe forumurile de afara sunt foarte apreciate. A folosit cineva?
Foarte buni, singura mica problema ar fi bateriile care le gasesiti foarte greu dar vin pe comanda la orice magazine de electronice care se respecta. Cu baterii noi, uiti sa le mai schimbi.
Bateriile le gasesti pe Str. Maica Domnului din zona Lacul Tei, de la Lizeanu mai sus, sunt foarte multe magazine de electronice, de acolo mi-am luat eu pt senzorii de la Prologic.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

koklinos scrie:Salut !
As vrea sa achizitionez si eu un set de 4 avertizori + statie si nu stiu ce sa aleg , de aceea va cer si voua un sfat .
Am sa postez mai sus 3 modele de senzori care ma " incanta " .
Daca a-ti putea sa scrieti si de ce a-ti facut acea alegere ar fi ideale pt a putea sa vad si eu plusuri si minusuri .
Multumesc anticipat !

P.S. Sincer eu inclin spre JRC .
Ar fi de luat in calcul si Fox RX
http://www.totalfishing.ro/set-4-averti ... 28419.html

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”