ce culoare pentru plumbi

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

cornel rosioru scrie:
Val Pangica jr scrie:
cornel rosioru scrie:Teoretic se spune ca plumbii maro sunt pt. fund nisipos iar cei de culoare verde inchis pt. namol. Nu contest, asa o fii.
Dar imi pun o intrebare. Atunci de ce marele firme producatoare nu ofera plumbul de 120g., sa zicem, in varianta maro si verde?
Corect, pestele nu distinge culorile, dar poate face diferenta intre nuanta deschisa a nisipului si nuanta inchisa a plumbului si invers.
Maestre aia de 120 grame nu prea stau pe substrat decit daca sunt Elevator dela Fox - restul sunt bagati in ceva substrat ! Si cind ne gandim la mai grei mai adaugam 2-3 centrimetri la scufundare .
Valerica, te repezi ca curca-n lemne.
Aici e vorba de culoarea plumbului. Cine a pomenit de forma si greutatea lui.?
Tu poti pescui si cu cele rosi de la Mutiluta ca tot se afunda in noroi. :lol:
Auzi Maestre - e a 2-a oara cind le bagi pe astea ca eu si asa nu pricep nimic si incepe lumea sa creada ceva in sensul asta ! Fii mai subtire in afirmatii ca sa nu deschid eu Cutia Pandorei ! :cry: :oops:

Adica eu nu m-am luat de tine ca pescar niciodata dar tu in nici un caz nu ai dreptul sa ma faci pe mine greu de cap ! Am mai glumit pe marimea p..lii , pe forma coa...lor , pe Baba Rada , pe altele colaterale :lol: :lol: , dar eu cel putin am tinut linia exterioara pescuitului . Tu vad ca o dai spre centru si nu cred ca te avantajeaza !

Si la o adica daca nu iti convine poti sa ii spui lui Mircea sa ma baneze daca stric vreo joaca de care nu am habar !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val, mai bine ai iesi putin pe balta sa te mai relaxezi, ce ai de ti s-a pus asa pata pe maestru ? Chiar nu puteai sa-l suni sa vorbesti personal daca ti se parea ca te-a jignit ? Si cu treaba cu banatul(si cu "joaca") , las-o mai moale , ca ne jignesti tu pe toti ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

De ce te superi Valerica?
La asa intrebare asa raspuns.
Daca nu ai observat de cind am preluat noi situl sunt subiecte unde vorbim serios si altele unde glumim. Tu le cam amesteci.
Si ce cutie deschizi tu? Ce ma dezavantajeaza pe mine? Oi avea si tu dosare si nu stiu eu.
Posteza la subiect si nu am nimic cu tine.
De altfel nu stiu sa ma fi luat de cineva sau sa jignesc pe aici.
Cu atit mai putin pe tine.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Maestre - uita-te ce scrii inainte - m-ai facut de 2 ori greu de cap . Vad ca si Vladut sare aiurea dar eu zic ca am dreptate in ceea ce ma priveste . Sunt destul de relaxat dovada ca ne-am vazut acum 2 zile la Senzor si ti-am apreciat talia :lol: , dar hai sa citim de 2 ori inainte de a scrie ceva .
Si te intreb prieteneste - ce legatura am eu cu plumbii aia rosii sau roz vinduti de Iliuta , la un moment dat ? Asta ca sa vezi ca o dam pe linga ! :lol: :lol:

Cit priveste amestecarea subiectelor - da tu raspunsul cu plumbii de 120 grame - ai aruncat-o si nu ai mai dat raspuns . Eu am raspuns serios acolo - adica poate nu este interesant sa vopesesti in 7 mii de culori niste plumbi care oricum se duc in substrat . Tu ce raspuns ai ?

@Vladut - e vreo problema daca polemizam cu Maestru ?

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@val
poti sa polemizezi cu maestrul cat de mult vrei.
o singura observatie vreau sa-ti fac: de la o vreme vad ca vrei neaparat sa intri in rolul copilului din poveste, care a strigat la un moment dat ceva despre rege!
n-are rost...
The One Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Val

Cind ne-am vazut la senzor nu citisem ce ai scris, altfel ne lamuteam atunci si terminam toata povestea.

Subiectul era clar. Era vorba de culoarea plumbului. Nu a vorbit nimeni de greutate forma s-au felul substratului.
Eu am dat ca exemplu plumbul de 120g. dar la fel de bine putea sa fie de 80g sau 140g. Ma intrebam de ce nu fac marele firme de culori diferite.
Nici nu am spus ca o culoare e mai buna ca cealalta pt ca nu am avut ocazia sa le compar.
La tine cred ca alta-i problema.
Tu citesti doar ultima postare si te repezi cu raspunsul. :lol:
Asta e, si eu faceam asa cind eram mai mic. :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

OK Maestre !

senzor planet
Scrie răspuns