Auzi Maestre - e a 2-a oara cind le bagi pe astea ca eu si asa nu pricep nimic si incepe lumea sa creada ceva in sensul asta ! Fii mai subtire in afirmatii ca sa nu deschid eu Cutia Pandorei !cornel rosioru scrie:Valerica, te repezi ca curca-n lemne.Val Pangica jr scrie:Maestre aia de 120 grame nu prea stau pe substrat decit daca sunt Elevator dela Fox - restul sunt bagati in ceva substrat ! Si cind ne gandim la mai grei mai adaugam 2-3 centrimetri la scufundare .cornel rosioru scrie:Teoretic se spune ca plumbii maro sunt pt. fund nisipos iar cei de culoare verde inchis pt. namol. Nu contest, asa o fii.
Dar imi pun o intrebare. Atunci de ce marele firme producatoare nu ofera plumbul de 120g., sa zicem, in varianta maro si verde?
Corect, pestele nu distinge culorile, dar poate face diferenta intre nuanta deschisa a nisipului si nuanta inchisa a plumbului si invers.
Aici e vorba de culoarea plumbului. Cine a pomenit de forma si greutatea lui.?
Tu poti pescui si cu cele rosi de la Mutiluta ca tot se afunda in noroi.

Adica eu nu m-am luat de tine ca pescar niciodata dar tu in nici un caz nu ai dreptul sa ma faci pe mine greu de cap ! Am mai glumit pe marimea p..lii , pe forma coa...lor , pe Baba Rada , pe altele colaterale

Si la o adica daca nu iti convine poti sa ii spui lui Mircea sa ma baneze daca stric vreo joaca de care nu am habar !