Ce greutate folositi la swingerele delkim?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

valiauto68
Puncte: 0

Ce greutate folositi la swingerele delkim?

Mesaj de valiauto68 »

Asi vrea sa imi achizitionez niste greutati pentru swingerele delkim. Cam care ar fii greutatea optima pe care sa o pun tinand cont ca nu pescuiesc plantat ,deci distanta de pescuit e max 100 m ?

Se poate folosi si fara greutate suplimentara?

stefanmuraru
pescar de competitie

Re: Ce greutate folositi la swingerele delkim?

Mesaj de stefanmuraru »

Nu cred ca poti folosi fara greutati, mai ale daca bate vantul.

Eu am 30g (cele de la solar) dar ma gandesc sa imi iau de 65g.

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Eu le folosesc pe cele de 10 gr,mai am un set tot de 10gr,insa personal nu am avut nevoie de mai mult

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Nu va suparati este vorba cumva de hangerele Delchim ? Daca sunt swingere care sunt acelea ?

cristi30

Mesaj de cristi30 »

popescu59 scrie:Nu va suparati este vorba cumva de hangerele Delchim ? Daca sunt swingere care sunt acelea ?
Hangere,hangere

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Nea escule iar intrebi aiurea? Ce naiba, lumea a inteles despre ce e vorba si fara explicatii.

Chiar trebuie sa scrii ceva? Or fii modelul ala nou 2014 de la " DELCHIM" fabricat in Alexandria! Nu i-ai achizitionat deja?

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Am tot cautat Swingere Delchim de mi s-au umflat ochii in cap, credeam ca e ceva noutate .Daca intrebam eu de Swingerele Delchim sareati si rideati cu gura pina la urechi , acum ca am intrebat daca este ceva nou trebuia sa imi dau seama ca sunt hangere , la voi cum o dai voi aveti intodeauna dreptate. :mrgreen: :mrgreen: Si ca de obicei jinirile de rigoare .Uite iti mai spun si tie ceva ca sa termini cu glumele astea de tot rahatu . Sunt nascut crescut in Bucuresti am domiciliul in bucuresti, dar locuiesc si in Alexandria , asa ca mistourile astea cu taranii merg in alta parte .
Voi inca nu ati inteles ca sunteti mult prea destepti pentru lumea asta incuiata ? A totcunoscatori a totstiutori .De acumn incolo o sa le spun si eu SWingere la hangerele Delchim ca nu e nici o diferenta, sa vedem o sa imi sariti in cap imediat ?
Tu la Dacie ii spui Audi cumva ? Nu cred ca e diferenta e tot autoturism nu ?

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Chiar vrei sa ma enervezi? Scrie matale ce vrei in topicul personal si da-ne doar in link...catre agramarile de rigoare! Saracul domn Pruteanu!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Imi cer scuze ca am observat ca omu a facut o greseala , eu chiar am crezut ca au aparut swingerele Delchim si vroiam sa imi iau inaintea voastra :lol: :lol:
Referitor la agramarile mele am mai scris cind voi mergeati la scoala eu faceam BANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Acum voi incercati sa faceti bani iar eu incerc sa supravietuiesc asa agramat cum sunt eu , asta e viata majoritatea romanilor sunt facuti sa poarte de grije altora ca ei sunt indestulati si au tot da tot ce le trebuie si nu lea ramas decit sa poarte de grije la altii. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Nu fiti pricinosi, ca nu e chiar asa.

ANAGRAMÁ, anagramez, vb. I. Tranz. A schimba ordinea literelor unui cuvânt pentru a obține alt cuvânt; a transcrie sub formă de anagramă; a anagramatiza. – Din anagramă.
Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de ana_zecheru | Semnalează o greșeală | Permalink :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”