Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Geo mai bine mai strangi ceva bani si iti iei niste bete de 3.90 arunci mult mai bine cu ele. Recomand maver genesis extreme de 3.90 3.5 lbs sau mtx 14 tot de 3.90. In privinta mulinetelor chiar recomand PL-urile .georgik94 scrie:As vrea sa aflu sfaturile unor experti deoarece vreau sa imi cumpar o baterie de crap. In privinta mulinetelor m-am decis okuma pl 860 sau 865 dar in privinta lansetelor nu prea stiu ce sa iau. M-am gandit la Eliminator ES de la Cormoran, la unele de la carp expert pentru ca am pus mana pe unele slim si mi se par destul de bine facute dar nu prea stiu cat de bine se comporta, sau la unele de la Hakuyo. As vrea sa fie de 3,60 si sa se incadreze intre 150-200 de lei.
intra perfect talpa in mandrina si se echilibreaza foarte bine.. eu asta folosesc..Neamtul scrie:Nu stiu daca intra talpa de la PL in mandrina de la Eliminator ES.
Daca mai astepti putin(1-2 luni), importatorul trebuie sa aduca modelul nou de Cormoran Eliminator si Carp Force care au mandrinele schimbate incat sa mearga orice tip de mulineta si nici pretul nu va fi mult mai mare, poate 20lei mai mult.