Neamtul scrie:aleen scrie:max-carpfishing scrie:Lasa efectul de turma

...da si tu o geana la mulinete serioase...vezi Mitchell Avorunner V2 7500 sau V2 8500.
Dupa ce am desfacut una din asta, am scapat de ele urgent. Daca ai asa ceva, iti recomand sa nu le desfaci

) Sunt prastie de mulinete.
Argumenteaza, te rog !
Din pmdv Avorunner e cu o clasa peste Powerliner sau Banax ! Mare, solide, aseaza firul extraordinar de bine, puternice, rezistente. Chiar sunt curios ce nu ti-a placut la ele.
Mare si proasta, asa o vad eu. Aseaza firul bine cand le cumperi, si chiar si asa e discutabil ce intelegi tu prin bine. Eu inteleg bine prin spira langa spira care sa te ajute in lansare, ceea ce nu e cazul la avorunner nici in 10 ani. dupa un anumit timp de folosinta intensa, incepe si aseaza cam conic....invers (ca la daiwa)
Solide in nici un caz, daca pescuiesti cu ele in forta, sa fortezi pestele din mulineta, in cateva luni o sa aiba jocuri mai rau ca o mulineta de 30 lei.
ps" o comparatie cu banax helicon nu isi are rostul. Banaxul are interiorul identic cu cel al bblc, eu sunt de parere ca o bate la popou *(pe avorunner).
Asta am observat eu la ele, e o parere personala. mi-au placut mult aceste mulinete dar m-au dezamagit dupa juma de an.