Ce mulinete sa imi cumpar ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Florin Vasii
Puncte: 0

Re: Ce mulinete sa imi cumpar ?

Mesaj de Florin Vasii »

ciptes scrie:
ciptes scrie:BBLC modelul vechi sau Biomaster 8000 XTB ? Desi stiu ca BBLC-ul are traditie ii rog pe cei care au folosit aceste mulinete sa ma ajute sa fac o alegere. Multumesc !
BBLRC si MTX 14 - e o combinatie pe care am observat-o la multi participanti la concursurile nationale si chiar si la cel mondial.

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

ciptes scrie:
ciptes scrie:BBLC modelul vechi sau Biomaster 8000 XTB ? Desi stiu ca BBLC-ul are traditie ii rog pe cei care au folosit aceste mulinete sa ma ajute sa fac o alegere. Multumesc !
BBRLC bate Biomaster la toate punctele de vedere ... mai putin greutatea, dar pentru mine personal nu este o asa mare problema.
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Neamtul scrie:
aleen scrie:
max-carpfishing scrie:Lasa efectul de turma :lol: ...da si tu o geana la mulinete serioase...vezi Mitchell Avorunner V2 7500 sau V2 8500.
Dupa ce am desfacut una din asta, am scapat de ele urgent. Daca ai asa ceva, iti recomand sa nu le desfaci :)) Sunt prastie de mulinete.
Argumenteaza, te rog !
Din pmdv Avorunner e cu o clasa peste Powerliner sau Banax ! Mare, solide, aseaza firul extraordinar de bine, puternice, rezistente. Chiar sunt curios ce nu ti-a placut la ele.
Mare si proasta, asa o vad eu. Aseaza firul bine cand le cumperi, si chiar si asa e discutabil ce intelegi tu prin bine. Eu inteleg bine prin spira langa spira care sa te ajute in lansare, ceea ce nu e cazul la avorunner nici in 10 ani. dupa un anumit timp de folosinta intensa, incepe si aseaza cam conic....invers (ca la daiwa)
Solide in nici un caz, daca pescuiesti cu ele in forta, sa fortezi pestele din mulineta, in cateva luni o sa aiba jocuri mai rau ca o mulineta de 30 lei.
ps" o comparatie cu banax helicon nu isi are rostul. Banaxul are interiorul identic cu cel al bblc, eu sunt de parere ca o bate la popou *(pe avorunner).

Asta am observat eu la ele, e o parere personala. mi-au placut mult aceste mulinete dar m-au dezamagit dupa juma de an. :D

MeluCatelu

Mesaj de MeluCatelu »

BBLC-ul este o mulineta super testata si harsaita,hartanita si asa mai departe atat de pescari amatori cat si de pescari de competitie si pescari profesionisti.
Nu am vazut pe nimeni sa ii gaseasca neajunsuri intr-atat de mari incat sa nu prefere in detrimentul altor mulinete mai scumpe,mai aratoase mai "smechere" daca vrei.
Multi pescari cunoscuti/celebri pescuisc cu alte mulinete din motive de sponsorizari nu neeaparat din motive care tin de alegerea peronala.
Personal consider ca un set de BBLC-uri model vechi la care mai cumperi separat si tamburi de rezerva constituie o investie ifoarte buna si care se va dovedi ca atare in timp.
Detin ateste mulinete si le recomand cu toata increderea oricui are bugetul necesar sa le achizitioneze.
C.S. CARP ZONE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Eu am si BBRLC-uri si AVORUNNERE de 7500. Bineinteles ca nu le compar intre ele, dar pot spune ca am pescuit si cu Avorunnerele, avandu-le de noi si la somn si le am de vreo 2 ani jumate sau 3. E o parere preconceputa cred, cea prin care se spune ca nu aseaza firul cum trebuie sau ca-si fac jocuri la tamburi sau alte alea. Mitchel Avorunner e o mulineta foarte buna in gama ei de pret.
Urban culture.

atb333atb

Mesaj de atb333atb »

Votez si eu axeon vII la banii astia
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

Zagrai Emilian

Mesaj de Zagrai Emilian »

Am okuma Pl 865 (cele cu maner de inox)de trei ani, nu am fost dezamagit de ele niciodata, in schimb despre banax 5400 pot sa spun ca nu sunt prea stralucite, au partenerii mei de pescuit si numai probleme au avut cu ele, ba nu revine pickup-ul, ba invart de manivela si tamburul ramane pe loc etc.
Nume utilizator schimbat din znemilian
"Pescuim din pasiune"

Serboiu Alexandru

Mesaj de Serboiu Alexandru »

eu am 2 pl-uri si 2 banaxuri(dar korea) si din punctul meu de vedere nu e loc de comparatie. Banaxurile sunt 2 clase peste pl-uri. Singurul dezavantaj este ca sunt greute, insa pe mine nu ma incalzeste cu nimic sa am o mulineta de 300 g, dar care da rateuri cand iti e lumea mai draga. Sfatul meu: cauta banax-uri korea si o sa fii super multumit de ele

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”