Allen Besnovich scrie:Pai cred ca asta tine foarte mult de gusturi. Personal, iti recomand Tx-i de la Delkim, pt mine sunt senzorii perfecti, dar in acelasi timp pot sa-ti spun ca am pescuit un sezon cu senzorii Hakuyo 2013, fara nici un fel de probleme. Au mers bine si pe 40grade, si pe furtuna si pe ploaie torentiala.
Cum este statia, au si optiune pentru vibratii? Hakuyo!?
Statia vibreaza cand o dai pe mute. Nu vibreaza si suna in acelasi timp. Are mai multe nivele de volum, nu mai stiu cate... iar cand ajunge pe nivel 0, fara sunet, vibreaza.
Allen Besnovich scrie:Pai cred ca asta tine foarte mult de gusturi. Personal, iti recomand Tx-i de la Delkim, pt mine sunt senzorii perfecti, dar in acelasi timp pot sa-ti spun ca am pescuit un sezon cu senzorii Hakuyo 2013, fara nici un fel de probleme. Au mers bine si pe 40grade, si pe furtuna si pe ploaie torentiala.
Cum este statia, au si optiune pentru vibratii? Hakuyo!?
Statia vibreaza cand o dai pe mute. Nu vibreaza si suna in acelasi timp. Are mai multe nivele de volum, nu mai stiu cate... iar cand ajunge pe nivel 0, fara sunet, vibreaza.
La care model de la Hakuyo? Vad ca a aparut si modelul 2014!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!
silviu_ms scrie:Fox Rx, Eos-r sau STR in ordine asta, singura problema care am semnalat-o e consumul destul de mare a bateriei la statie, in au doar feed backuri pozitive, multe probleme cu apa pentru delkim din ce am citit pe forumurile din Anglia(se poate sa fie doar un lot cu probleme) sau daca ai mai multi bani fox Ntxr
Spor
Adica la toate cele trei modele vibreaza statia?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Deocamdata, dintre toate, ma tenteaza Eos R si Hakuyo, la modul ca as cauta sa iau 1 sau 2 seturi de Eos R si la fel si Hakuyo[intrebasem(doream sa intreb) si de ei, <<Ambele>>, tocmai pentru faptul ca Nash Syren modelul nou sunt mai slabi si mai ieftini decat Syren RS 1, nu stiam daca si modelul nou de Hakuyo nu sunt tot asa, desi la Nash au dorit sa ofere si altceva la un pret accesibil, la Hakuyo oricum erau accesibili]!