Nash Doube Top mk3. Am vazut si Chub Vizor si pare foarte ok. Cort cu fundul lipit si mai incapator decat Double Top mi-e greu sa cred ca vei gasi. Ar trebui a cantareasca 25 de kg si sa fie un cosmar sa-l intinzi.
Stiu foarte bine ca ideal ar fi sa ai un cort mic/usor/compact pt partidele scurte si un cort mare/spatios/confortabil/inalt pt. partidele lungi ......dar din pacate eu ma numar printre pescarii care au foarte putin timp liber pe an si la mine de obicei partidele sunt de 2-3 zile.
Din acest motiv incerc sa-mi aleg echipamentul in asa fel incat sa fie "cat de cat bun" pt orice situatie.
In perioada sarbatorilor am studiat destul de mult corturile si am ajuns la concluzia ca pentru mine cortul potrivit ar fi FOX RETREAT XL!!! (de 2 pers fiindca de obicei merg cu taicameo)
Am ales acest cort din urmatoarele motive:
+material VEN-TEC
+inaltime potrivita
+groudsheet detasabil
+foarte bine ventilat (un pic mai bine decat trakker armo 2)
+dimensiune relativ mica la impachetat
-pretul 2150 lei
-inca nu se prea gaseste in Romania
La celalalte corturi am gasit cate ceva ce nu imi place...
de ex:
La Nash Titan
+Arata f bine
+Material f bun
dar
-Pe forumurile din anglia se spune ca varianta de 2 pers este foarte mic ...
-nu este ventilat deloc (vara lesini in el...)
Fox Royal xxl
+ Foarte spatios si inalt
+ este bine ventilat
- este foarte mare impachetat
Nash doule top
+super cort
-dar groundsheetul nu poti sa-l dai jos
Trakker armo 2
+ar fi fost cortul care-l alegeam daca nu gaseam fox retreat xl
Dar deoarece fox este mai bine ventilat si un pic mai inalt sper ca am facut alegrea potrivita.
PS.colegul meu de pescuit are Nash MK3 si ajunge doar sa privesti soarele cand esti in interior(prin membrana cortului) ca sa-ti dai seama care e mai bun nu stiu daca s-a inteles ceva:)