century focal sistem

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

lucian_dj
Puncte: 0

century focal sistem

Mesaj de lucian_dj »

imi poate spune cineva cate ceva despre ele pe mine ma intereseaza 13cu 3,5 lbs cei care le detzin ceva probleme inel de 40 sau inel de 50 la ce sa ma uit daca le cumpar folosite sau sa fiu sigur ca sunt originale ms anticipat.

Danio

Re: century focal sistem

Mesaj de Danio »

Salut! Aici o sa gasesti o parte din raspunsuri:

http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=6&t=13363

costea

Mesaj de costea »

sunt niste lansete foarte puternice si pt ele clar inel mare. au nr inmatriculare si pe varf si pe cotor. daca le iei la mana a doua verifica mufarea ,daca varful iese foarte greu inseamna ca nu prea sunt folosite

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

alte explicatzi ms.

costea

Mesaj de costea »

chiar daca ai vrea sa cumperi facaturi n-ai avea de unde!!!sunt foarte complicate...nimeni nu detine tehnologia ...nimeni nu le poate copia

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

Vezi in filmuletul de mai jos :
http://www.youtube.com/watch?v=jl6xN90OOg4

pe la minutul 18:00 o sa vezi o prezentare a lansetei Century FS modelul nou care ar trebui sa te lamureasca in mai toate detaliile.Insa atentie,modelul prezentat are inelul de jos FUJI K ,cu care se echipeaza lanseta de catre Century doar la comanda.Deci cel mai probabil e posibil sa intalnesti inelele standard Century Sic(le vezi la mai toate celelalte modele din prezentare si daca intelegi un pic italiana o sa iti faci o idee despre toata gama Century).
Succes!

Danio

Mesaj de Danio »

costea scrie:sunt niste lansete foarte puternice si pt ele clar inel mare.
Pai explica-i omului de ce CLAR inel mare !!!...nu arunca pur si simplu informatia...!!! Legatura intre lanseta puternica si inelul mare...etc. Nu o lasa asa in coada de peste!!!

Lanseta este intra-adevar puternica...3,5lb...ca mai toate lansetele de crap care se folosesc la noi...!

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

Eu sunt in curs de a-mi comanda 4 buc Century FS de 3.90 si 3.50 lbs.Si ieri am vazut pe un site ca inelul de jos vine standard de 40 mm.Este cam ciudat faptul ca cei de la Century pun pe o lanseta de distanta inele de 40 mm ,cand toata lumea stie ca inelul de 50 mm da diferente in lansari .Aseara am citit exact despre diferenta dintre inelul de 40mm si cel de 50mm.Si se pare ca daca vrei sa lansezi departe trebuie sa iti iei o lanseta cu inel de 50 mm ,insa, asta NUMAI daca o cuplezi cu o mulineta care are tamburul de diametru mare(tip big pit - 10000 14000).Daca pui o mulineta cu diametru mai mic , 4500 sau 5500 , pe o lanseta cu inel de plecare de 50 mm o sa arunci mai putin decat daca ai avea pe aceeasi lanseta inel de 40 mm si mulineta cu diametru mic-4500,5500.Cam asta ar ce am concluzionat eu din experientele altor pescari :mrgreen: .

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Conteaza mai mult aranjamentul inelelor pe blanc decat marimea primului ;)

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

dogpuf scrie:...cand toata lumea stie ca inelul de 50 mm da diferente in lansari ..................
Si se pare ca daca vrei sa lansezi departe trebuie sa iti iei o lanseta cu inel de 50 mm
Cum zicea colegul de mai sus, conteaza aranjarea inelelor.Pe langa asta nu crezi ca cei de la Century stiu mai bine decat oricine sa-si calibreze si sa-si ineleze(:P) propriile lansete?
Din pct. meu de vedere chestia cu inele de 40 si 50 e folclor.La fel , ideea ca arunci mai departe cu lanseta de 3,90 decat cu cea de 3,60...si ca lansetele de casting tre' sa aiva cel putin 3,5 lbs si musai actiune cel putin extra-mega-fast :) Ca sa lansezi departe tre' sa poti..'jaba te ajuta lanseta si mulineta daca nu perseverezi.La chestia cu castingul e putin invers: te antrenezi, arunci de sute, de mii de ori apoi iti dai seama ce ansamblu ti se potriveste.Procuri ansamlul apoi iar lansezi de sute, de mii de ori ca sa poti sa treci la fineturi gen inel mai usor, inel mai mare, inel mai sus, inel mai jos...mandrina mai sus, mai jos..etc,etc.Si toate astea le combini cu mulineta, firul si cu plumbul.
Daca tu crezi c-o sa arunci mai departe din cauza unui inel....scuza-ma, da' mai bine-ti cumperi niste lansete eftine cu primul inel de 50 si...o barcuta :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”