vantage nu se mai fac de ceva ani, noi sunt foarte greu de gasit.
le-am vazut anu' trecut intr-un magazin din Szeged, 12ft cu 3 lb cred
foarte frumos lucrate si zic unii pescari ca superioare outkast-urilor ca si calitate a fabricatiei si actiune
pretul era peste 40.000 forinti, erau doar 2 buc
daca retin bine, actiune semirapida
pe forumurile englezesti au fost laudate, blanc subtire si usor
am eu vantage o bucata am vrut sa comand 4 am gasit una in magazin am luato si cand sa vina celelalte nu se mai fabrica . e asemanatoare cu outkast putin mai subtire nu foarte mult blancu este fagure putin mai rigida ca outkast 3,5 lb 3,90 este varful de gama de la chub . outkastul pescuiesc cu ele sunt superbe imi plac atat aruncare cat si dril stima
multumesc tuturor pentru raspunsuri, din pacate lansetele chub vantage pe care le vizam s-au dat ... am pus mana pe niste mtx-uri de 3,66 si 3,5 lb, foarte usoare(350g) si subtiri, mandrina fuji, inel de 50, dar nu stiu cum se comporta in drill, poate posteaza careva impresii.
cipkill,credeam ca tu ai luat cele 4 Vantage de la Cluj,am vazut ca vanzatorul a anuntat ca le-a vandut la scurt timp dupa ce i-ai scris tu pm.Eu i-am facut oferta sa cumpar 1,2 bucati dar nu a vrut sa le vanda decat toate 4 impreuna iar eu mai avand 2 bucati nu aveam nevoie de 6.L-am intrebat de ce le vinde si mi-a spus ca vrea sa isi cumpere MTX-uri deoarece Chub-urile Vantage au actiunea prea parabolica pentru gustul sau si isi dorea lansete mai rapide.Mie imi place actiunea Vantage-ului si nu o consider foarte moale,este chiar buna pt orice situatie,deci caut in continuare sa mai cumpar 1 sau 2 buc.
I-am trimis PM de vineri si ieri mi-a zis ca erau date de joi ... asta e mai cautam, mai cercetam, e posibil sa raman la 3,60, mtx-urile de 3,5 lb fiind mai "domoale".