Cobra ACE Velocity Carbon Throwing Stick 21 mm

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Florin.Murgeanu
Puncte: 0

Re: Cobra ACE Velocity Carbon Throwing Stick 21 mm

Mesaj de Florin.Murgeanu »

Il astept pe Domnul Rahan cu poze, ca poate a lui cobra are 20 de grame :lol:
Campion national 2014
WLC Carp Club

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Daca era vorba de cateva grame, se mai discuta, dar vad ca diferenta este de 50% fata de cat comunica producatorul, ceea ce mi se pare mult, chiar daca este, oricum mai usoara decat toate celelalte contracandidate. Cand un parametru este x, mi se pare normal sa il comunici asa cum este, chiar si cu o anumita marja de eroare, dar nu cu 50%! De placut, imi place, cred ca o voi lua si eu, dar, principial vorbind, la pretentiile si la preturile de fata ar trebui sa existe mai multa seriozitate, chiar daca e vorba de mici detalii cum este acesta!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

Florin.Murgeanu

15g in plus fata de ce spune producatorul. Dopul din coada are 5g , asa ca ar avea 40g. 15g sau chiar si 20, te asigur eu ca nu se simt si nu este o problema. Cobra isi face banii in comparatie cu Daiwa, ia in primul rand husa, cu mult mai buna, apoi finisajul si faptul ca s-au gandit sa o intareasca mult mai bine pe capete.
Campion national 2014
WLC Carp Club

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Florin.Murgeanu scrie:15g in plus fata de ce spune producatorul. Dopul din coada are 5g , asa ca ar avea 40g. 15g sau chiar si 20, te asigur eu ca nu se simt si nu este o problema. Cobra isi face banii in comparatie cu Daiwa, ia in primul rand husa, cu mult mai buna, apoi finisajul si faptul ca s-au gandit sa o intareasca mult mai bine pe capete.
Dopul de 5 grame este din carbon?
P.S. Scuze ca te asaltez cu atatea intrebari!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Ce lungime are cobra si tubul, ca sa vad daca se incadreaza in 90 de cm, sau cel putin in diagonala unei cutii de 90x60? Repet, sper sa nu te agasez cu intrebarile mele! Tot aceeasi intrebare si pentru Daiwa Infinity, daca se poate(la Daiwa barem este husa moale :lol:)!
P.S. Am uitat sa spun, ma intereseaza lungimea necesara de transport, care la cobra de la Nash, fiind dreapta, este egala cu lungimea cobrei + vreo 2-3 cm pentru tub, dar la cobrele curbate lungimea de transport ar trebui sa fie mai mica, dupa parerea mea!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Tot pentru transport m-ar interesa si greutatea cobrelor cu tot cu tub, pentru ACE Velocity, sau cu tot cu husa, pentru Daiwa Throwing Stick!

Florin.Murgeanu

Iti dai seama ca trebuie sa iei cobrele fara husa cand pleci la peste . Husele cantaresc peste 20Kg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu vad rostul la multe intrebari. Sau poate mergi cu bicicleta la pescuit, asa te inteleg :lol: :lol: :lol: :lol:
Campion national 2014
WLC Carp Club

cristi30

Mesaj de cristi30 »

P.S. Am uitat sa spun, ma intereseaza lungimea necesara de transport, care la cobra de la Nash, fiind dreapta, este egala cu lungimea cobrei + vreo 2-3 cm pentru tub, dar la cobrele curbate lungimea de transport ar trebui sa fie mai mica, dupa parerea mea!
:lol: :lol: :lol:

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Florin.Murgeanu scrie:Iti dai seama ca trebuie sa iei cobrele fara husa cand pleci la peste . Husele cantaresc peste 20Kg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu vad rostul la multe intrebari. Sau poate mergi cu bicicleta la pescuit, asa te inteleg :lol: :lol: :lol: :lol:
De transportul Germania-Romania era vorba, ca sa vad daca le combin cu un transport de cloncuri pentru somn sau nu, dar cred ca am sanse! :wink: :lol:

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Florin.Murgeanu scrie:Poze pt cei care se baga in seama fara sa cunoasca despre ce este vorba
Am cantarit Daiwa Infinity Carbon si cantarul meu imi arata 45 g!?De ce pe cantarul tau are 50 g? Foarte ciudat!? Sunt curios cat arata pentru Ace Velocity!?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”