Cobra

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
musaro adriano
Puncte: 0

Mesaj de musaro adriano »

"MUSACOBRARAU" !!
RESPECT, Musaro Adriano

radu sima

Mesaj de radu sima »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Radu Sima
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
www.drcrap.ro

patabum

Mesaj de patabum »

andrei vladeanu scrie:patabum, pt. prima oara trebuie sa te contrazic
am dat acum cativa ani, intr-un concurs de cinci zile, cu un baston cobra de aluminiu si m-a nenorocit!
si pe mine si pe vladut
ne dureau si mainile si abdomenele
cred ca singura solutie ar fi un antrenament special in acest sens...
Andrei, fara a parea mai catolic decat Papa, durerile (crampele) musculare au cu totul si cu totul alte explicatii decat greutatea cobrei de aluminiu:

- ca orice miscare noua, pana cand organismul "invata" ce grupe musculare sunt necesare, folosesti mai multe grupe de muschi decat trebuie
- daca fumezi peste 10-12 tigari pe zi de ceva vreme (2-3 ani), crampele musculare sunt o consecinta fireasca
- de acord cu antrenamentul

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Catalin

Bai m-ai spart cu aia cu tigarile . Da-o dracu ca eu fumez 30 tigari pe zi si nu imi cade mina de la o cobra de aluminiu . Totusi daca este de plastic sau carbon , parca e mai prietenoasa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- in plus care e miscarea noua ? Doar nu te apuci de cobra acum - dai toata vara cu ea , macar la 2 saptamini odata .
- dupa mine e cert ca o cobra de plastic sau carbon e mai buna ca imi conserv energiile poztive pentru alte miscari dibace pe balta :lol: :lol:

patabum

Mesaj de patabum »

@Val:

Bre, daca vroiam sa stie lumea cum ma cheama, scriam cu manutele mele :wink:

Apropo, ma uit la sticla aia de palinca de-am pus-o deoparte pentru cand ne-om intalni si vad ca se face tot mai mica, nu stiu de ce, dar banuiesc :lol:

Acum, redevenind seriosi:
1. omul spune "acum cativa ani, intr-un concurs de cinci zile". Tu, ca fost sportiv de performanta, stii foarte bine ce zic. Nu-mi spune ca dupa primul tau meci (nu de antrenament) ai fost ca o floricica, ai iesit din bazin si nu te dureau muschii, ca nu te cred
2. chestia cu fumatul poate sa ti-o confirme orice medic. Sunt si eu fumator inrait (rad 2 pachete pe zi lejer).
3. cat despre miscarile alea dibace de pe balta, las pe altii sa completeze

Andrei, te rog, ai cuvantul :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nu imi plac cobrele de aluminiu, si cu asta am incheiat!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Procesul de nadire cu cobra este un efort static care nu solicita aproape deloc capacitatea pulmonara asa cum ar fi ciclismul sau atletismul care prin caracteristica dinamica a efortului cere un volum pulmonar de inspir marit deoarece in lipsa acestei capacitati suplimentare apare hipoxia cerebrala(o insuficienta oxigenare a creierului) care automat i-ti decupleaza sistemul motor.

Personal nu i-mi aduc aminte ca in timpul nadirii sa nu mai fi avut suflu dar dureri de brat din plin ( muschi brahioradial, muschi extensor radial, triceps)
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

Am pus si eu mana Andrei pe o cobra de aluminiu si mi-a rupt mana,este grea tare.
Cristi te-am vazut in poze,la statura ta poti sa nadesti si cu o cobra din "teava de irigatie" ca tot nu obosesti da' eu ce efort sa fac cu 1.70 m si 72 kg???
Va salut :D :D :D

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

:lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cristi explica la lume ca tu nu dai cu "teava de irigatie" si ai tot o Cobra de fibra - pretabila stilului tau ! Asta ca sa nu cream confuzie :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”