Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu am folosit doar un model vechi de 3.6, am pus anunt de cumparare insa sint sanse mici sa gasesc, de 3.9 n-am avut ocazia sa vad de aproape. S-a schimbat ceva in privinta actiunii la modelele noi (cele negre) fata de cele vechi (vishinii):dumi_id scrie:Fiind foarte accesibile, multi isi cumpara pentru inceput maver, isi fac mana si dupa un an sau 2 cu ele vor ceva mai bun. De asta sunt destul de multe la vanzare. Daca ti-au placut Shimano de ce nu mergi pe ele?
Poti incerca si Prologic Tournament sau CC30 pe care le poti gasi la preturi accesibile.
Conteaza mai putin designul pentru mine unul cel putin , una peste alta in mainile cui trebuie si cu o mulineta buna este o lanseta pe care te poti baza!max-carpfishing scrie:BeastMaster sunt 3 modele mari si late:1.modelul 2008 BM nu se mai gaseste demult timp prin magazine,decat sh si din cate tin eu minte,parca aveau inelele cu doua puncte de prindere!?!...2. BM cele din 2010 AX-urile (cele visinii) au actiune semiparabolica si se gasesc mai greu,deci eu unul nu le-am mai vazut pe nici un site de vanzari on line din IT de ceva vreme.3.BM modelul 2011 ( BMBX12300L - BMBX12325L - BMBX13350L...ex. traducere ultimul cod:SHIMANO BEAST MASTER BX 13FT 3,50LBS LONG RANGE),au actiune de varf.Ce nu imi place mie la ele,este doar simplul fapt ca nu au pus zgarcitii aia de la shimano un dop din inox in capat la maner,in rest sunt niste bete de nota "24,chiar daca unele amanunte,de altfel foarte minore, lasa de dorit.