Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Da pentru Dunare le vreau. Ai idee la ce distanta de mandrina se afla primul inel si cam ce marime are? Dupa parerea ta duce mai mult de 160? eu folosesc 180-200g la o distanta de 60-70m. Le-am avut pe cele de 2.70 si cu 180g nu am reusit sa le rup.Neamtul scrie:Pentru ce o vrei ?
Pescuit la grund pe rauri ?
Daca o vrei pentru asta, e foarte buna.![]()
Am folosit una la un prieten. Vreau sa-mi cumpar si eu doua bucati pentru Mures.
Se indoaie in primul rand varful de fibra, apoi partea pana la imbinre si apoi incet cedeaza pana la mandrina. E foarte puternica dar totusi placuta lanseta.
Nu vreau sa investesc mai mult de 100ron pe bucata. Eu am pescuit cu cele de 2.70, aveau putere pina la 150g dar eu le forjam cu 170g si nu am avut probleme. In general Cormoranul stiam ca fac bete care duc mai mult decit recomanda ei, am sa ajung in Bucuresti si o sa pun mina pe ele. Ar mai fi o varianta Ron Thompson Hard Core II 3,00m/80-150gr. Am pescuit pe Dunare si cu FL ExcelentNeamtul scrie:Nu, nu cred ca duce mai mult de 120gr. Daca vrei ceva pentru 180-200gr ia-ti Jaxon Cristalis Power Tip de 3m 50-150gr de 3m. => SUPERBE!
Costa 170-190lei/buc dar cred ca merita banii astia. Foarte usoare, bine lucrate, varf galben semnalizator cu 4-5 inele, blanc puternic, inele sic. Asta sigur duce 200gr. Impreuna cu Okuma Longbow e de vis pentru ape curgatoare. Sigur nu ma prinde vara fara sa cumper si eu doua bete de astea.
Salut,Neamtul scrie:Am avut Hard Core II, e o lanseta destul de moale. E buna pentru ape curgatoare si e rezistenta dar eu as cauta ceva mai puternic. Cel putin varful e prea sensibil. Poate ca tie iti place cum se comporta.