Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
care a rezistat cel de la ultima sau cel din dectl?vezi ca exista la decatl ceva de genu tanker 2+1 caperlan eu al am si este imens si foarte teapan,anainte aveam cortul de la ultimate cel de 2 pers pt mine cel mai tare cort de pe piata la ora actuala ca pret si calitate si foarte teapan la interperi ,am avut doua experiente cu vijeli si a fost cam singurul cort de pe balta care a rezistat,
Stiu ca e un cort bun dar are si un pret pe masura. Putin cam mult peste bugetul meu . Mai ales daca vreau sa-i iau si winterskin.ash mk2 destul de mare pt 2 paturi si bagaje
gabid scrie:Comandorul l-am vazut si sincer nu prea imi place. Daca vine ploaia si nu am winterskin-ul pus e cam nasol.
.
Eu zic ca era un super cort si sigur il luam daca gurile de aerisire se puteau acoperi(nu cu winterskin-ul). Are cam tot ce ii trebuie mai putin aceasta optiune(este inalt,foarte spatios si destul de rezistent). Nu stiu cum arata modelul nou care vine.Vladut Mateianu scrie:gabid scrie:Comandorul l-am vazut si sincer nu prea imi place. Daca vine ploaia si nu am winterskin-ul pus e cam nasol.
.
Asta este ca si cand ai umbla imbracat de iarna si te-ai plange ca ce vei face cand va veni caldura ?
Eu am Comandor si il consider un super-cort, mai ales ptr un pescar care isi petrece vara mai mult pe balta..... Ca este cam scump, recunosc, dar asta este....