cort 2 persoane

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gabid

cort 2 persoane

Mesaj de gabid »

Caut sa-mi cumpar un cort pentru 2 persoane in care sa intre destul de lejer 2 paturi(si sa mai am loc de pus cateva bagaje).Tot caut de ceva vreme dar asa din poze si caracterisitici nu imi dau seama care e mai ok.

Momentan am un Senzor Navigator 2 dar mi se pare foarte mic si cu greu intra 2 paturi.

Vreau si eu cateva sfaturi sau propuneri. Multumesc.

contaeugen

Re: cort 2 persoane

Mesaj de contaeugen »

tot de la snz, modelul comandor si intra si 3 paturi. asta daca iti permiti financiar, este ceva mai scump !

danicopros

Mesaj de danicopros »

vezi ca exista la decatl ceva de genu tanker 2+1 caperlan eu al am si este imens si foarte teapan,anainte aveam cortul de la ultimate cel de 2 pers pt mine cel mai tare cort de pe piata la ora actuala ca pret si calitate si foarte teapan la interperi ,am avut doua experiente cu vijeli si a fost cam singurul cort de pe balta care a rezistat, :wink:

inferno
Puncte: 0

Mesaj de inferno »

nash mk2 destul de mare pt 2 paturi si bagaje

gabid

Mesaj de gabid »

Comandorul l-am vazut si sincer nu prea imi place. Daca vine ploaia si nu am winterskin-ul pus e cam nasol.
vezi ca exista la decatl ceva de genu tanker 2+1 caperlan eu al am si este imens si foarte teapan,anainte aveam cortul de la ultimate cel de 2 pers pt mine cel mai tare cort de pe piata la ora actuala ca pret si calitate si foarte teapan la interperi ,am avut doua experiente cu vijeli si a fost cam singurul cort de pe balta care a rezistat,
care a rezistat cel de la ultima sau cel din dectl?
ash mk2 destul de mare pt 2 paturi si bagaje
Stiu ca e un cort bun dar are si un pret pe masura. Putin cam mult peste bugetul meu . Mai ales daca vreau sa-i iau si winterskin.

danicopros

Mesaj de danicopros »

ultimate

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gabid scrie:Comandorul l-am vazut si sincer nu prea imi place. Daca vine ploaia si nu am winterskin-ul pus e cam nasol.

.

:D Asta este ca si cand ai umbla imbracat de iarna si te-ai plange ca ce vei face cand va veni caldura ? :lol: Eu am Comandor si il consider un super-cort, mai ales ptr un pescar care isi petrece vara mai mult pe balta..... Ca este cam scump, recunosc, dar asta este....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabid

Mesaj de gabid »

Vladut Mateianu scrie:
gabid scrie:Comandorul l-am vazut si sincer nu prea imi place. Daca vine ploaia si nu am winterskin-ul pus e cam nasol.

.

:D Asta este ca si cand ai umbla imbracat de iarna si te-ai plange ca ce vei face cand va veni caldura ? :lol: Eu am Comandor si il consider un super-cort, mai ales ptr un pescar care isi petrece vara mai mult pe balta..... Ca este cam scump, recunosc, dar asta este....
Eu zic ca era un super cort si sigur il luam daca gurile de aerisire se puteau acoperi(nu cu winterskin-ul). Are cam tot ce ii trebuie mai putin aceasta optiune(este inalt,foarte spatios si destul de rezistent). Nu stiu cum arata modelul nou care vine.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si eu sunt curios, saptamana viitoare o sa-l desfacem in curte.....

PS Vara, nu folosesc winterskinul decat in caz de ploaie...si ai sentimentul ca dormi sub cerul liber, mai ales ca se vad stelele prin plasa de tantari... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

TopGear

Mesaj de TopGear »

Trakker ArmoMK II 2 man! Are tot ce iti trebuie!
Etalon pentru multi, multi altii!

Imi place si noul Tempest cu sistemul lui de instalare super rapida! Pretul lui ma face sa mai astept...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”