bebel scrie:detin basecamp mst 1000 din vara si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el. l-am luat de la tata nitu ( super om ) si mi-a venit complet si fara defecte
Am prins vreme urata cu el si sa comportat foaret bine , cel mai bine dai un telefon lui tata nitu si te va lamuri daca mai ai interbari
numai bine
ce inaltime are?iesi usor de sub el in ca de nevoie?
nu stiu ce sa zic , in acest cort a mai stat si un prieten de al meu cam de aceeiasi statura 178 dar nu la luat in spate niciodata, la 300 lei nu prea ai alte optiuni
numai bine
bebel scrie:nu stiu ce sa zic , in acest cort a mai stat si un prieten de al meu cam de aceeiasi statura 178 dar nu la luat in spate niciodata, la 300 lei nu prea ai alte optiuni
numai bine
asa e.
oricum la banii astia e ok...mai ales ca are si bari,si cuie..folie..husa...
sun maine la tata nitu...sa vedem cum se trimite...
Lucreaza cu Urgent Curier.Broly-ul este ok, dar este foarte lung la transport.Daca iti place acest sistem tip umbrela, se merita, nu gasesti nimic sub 500-600 de la alta firma.Si eu l-am cumparat de curiozitate, dar dupa prima partida l-am vandut, pentru cine face partide lungi, vrea confort, sa se monteze rapid si sa ocupe putin spatiu la transport, recomand cortul clasic.Acum am un alt model de la Nitu(glasshouse) si astept proba pe balta.Spor la cumparaturi...
salut,
eu am Uncle Frank II (este identic cu basecamp mst 10000 difera doar impermeabilitatea materialului)
este foarte rezistent, daca este bine ancorat, l am testat si pe ploaie si pe vant puternic, ca dimensiuni intra un pat + bagaje si o masuta (este confortabil pentru o persoana) sau fara partea din fata poate fi folosit ca adapost pt 2 persoane (2 scaune si o masuta in mijloc), acuma ca dimensiune de transport eu is de parere ca daca ai loc pt bete din 2 bucati ai loc si pt el asta in cazul in care nu folosesti bete din 3 buc., parerea mea: este combinatia perfecta intre un cort de o persoana si o umbrela
folosit cu un overwrap poate fi folosit cu succes si in sezonul rece
Uncle Frank II -ok din toate punctele de vedere pentru o persoana incap linistit pat+masuta +bagaje
-foarte practic la montat si demontat
-la partidele mai lungi in echipa, fara fata serveste drept pandar